2014-11-21 17:07:10
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΟΚ...
Μετά την καλή εμφάνιση κόντρα στην Ζenit Kazan η προσοχή του Ολυμπιακού στρέφεται στο ντέρμπι κορυφής με τους Θεσσαλονικείς

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. που θα διεξαχθεί το Σάββατο (22/11, στις 17:00) στο PAOK Sports Arena στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague , και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την Novasports.

Μετά την καλή εμφάνιση κόντρα στη Zenit Kazan για την 2η αγωνιστική του CEV DenizBank Volleyball Champions League, παρά την ήττα, οι «ερυθρόλευκοι» διατηρήθηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας στον D όμιλο της κορυφαίας διοργάνωσης, χάρη στη νίκη της αυστριακής Posojilnica Aich/Dob κόντρα στην VfB Friedrichshafen.

Πλέον η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο αυριανό παιχνίδι (22/11), με τον «δικέφαλο του βορρά» στο οποίο στόχος είναι η 5η νίκη σε ισάριθμα ματς, που θα φέρει τον Ολυμπιακό μόνο πρώτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (20/11) περιελάμβανε βάρη στο γυμναστήριο και για σήμερα Παρασκευή (21/11), προπόνηση στο «Μελίνα Μερκούρη». Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί σε λίγη ώρα για τη Θεσσαλονίκη.

Αγωνιστικά προβλήματα πέραν της γνωστής απουσίας του Κώστα Χριστοφιδέλη δεν υπάρχουν για τον Δημήτρη Καζάζη και η δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη θα συμπληρωθεί με τον Νίκο Σμαραγδή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ