2014-11-21 18:54:11
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΕΝΟΨΕΙ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
Ιδιαίτερα προβληματισμένος είναι ο Μίτσελ για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα πάει στη Μαδρίτη να παίξει κόντρα στην Ατλέτικο, μετά από πολυήμερο διάστημα αγωνιστικής απραξίας.

Ο Ισπανός τεχνικός ενημερώθηκε για την αναβολή του πρωταθλήματος, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκδήλωση της UNICEF και δεν φάνηκε καθόλου ευχαριστημένος.

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει ο Ισπανός τεχνικός ήθελε να έχει η ομάδα του ένα επίσημο και ουσιώδες παιχνίδι πριν τον αγώνα με την Ατλέτικο. Δεν θα γίνει λοιπόν ο αγώνας με την Ξάνθη και προκειμένου να μην μείνουν χωρίς τρεξίματα στα πόδια τους οι παίκτες, υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει φιλικό.

Έχουν υπάρξει - σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gavros.gr"- μερικές επαφές με τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο για τη διεξαγωγή φιλικού (πιθανότατα) αύριο στο Ρέντη και σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει αυτό το σενάριο, μάλλον θα διεξαχθεί το καθιερωμένο δίτερμα με αντίπαλο την ομάδα των Νέων, που ούτε αυτή έχει υποχρεώσεις, καθώς υπάρχει η αναβολή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ