2014-11-21 22:35:36
Φωτογραφία για ΜΕ... ΜΑΣΚΟΦΟΡΟ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΛΑΓΑ (ΡΗΟΤΟ)
Στις πολύτιμες υπηρεσίες του Χέσους Γκάμεθ θα μπορεί να στηρίζεται πλέον ο Ντιέγκο Σιμεόνε και εν όψει της αυριανής καθοριστικής αναμέτρηση με τη Μάλαγα.

Ο Αργεντίνος τεχνικός της Ατλέτικο λίγες ημέρες πριν την καθοριστική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League βλέπει στο πρόσωπο του 29χρονου αμυντικού τον παίκτη, που θα κληθεί να καλύψει το κενό του τραυματία Μιράντα.

Έτσι, για τις ανάγκες του σαββατιάτικου αγώνα με τη Μάλαγα, ο Σιμεόνε προσανατολίζεται να εμπιστευθεί τον Γκάμεθ, ο οποίος, ωστόσο, θα αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα!

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ισπανίας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά το τέλος της προπόνησης ο «Τσόλο» ανακοίνωσε την αποστολή για τον σαββατιάτικο αγώνα, στην οποία συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές.

Εκτός πλάνων έχουν τεθεί τρεις ποδοσφαιριστές. Ο μεν Μιράντα λόγω τραυματισμού, αλλά και οι τιμωρημένοι Μάριο Σουάρεθ και Σικέιρα.

Η αποστολή των «ροχιμπλάνκος» αποτελείται από τους Μογιά, Όμπλακ, Γοδίν, Ανσάλντι, Χεσούς Γκάμεθ, Χουανφράν, Χιμένεθ, Τιάγκο, Κόκε, Ραούλ Γκαρσία, Αρντά Τουράν, Γκάμπι, Σαούλ, Κριστιάν Ροντρίγκες, Τσέρτσι, Γκριεζμάν, Μάντζουκιτς, Ραούλ Χιμένες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Effects Studio: AppStore free today
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Effects Studio: AppStore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ