2014-11-21 23:05:06
Φωτογραφία για Τα 5 “ναι” της διακόσμησης για το χειμώνα
Ακόμα και οι μικρές αλλαγές στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή σας! Η μόδα στη διακόσμηση γίνεται... πιο "ζεστή" το χειμώνα και απαιτεί χρωματική αρμονία, μαξιλάρια με σχέδια και μοντέρνες κουβέρτες για τις κρύες ημέρες. Παρακάτω θα βρείτε τα πέντε "ναι" της εσωτερικής διακόσμησης για το φετινό χειμώνα, τα οποία ακολουθούνται από μονάχα μια προϋπόθεση, τη φαντασία Vintage "θησαυροί" από την αποθήκη

"Εμπρός προς τα πίσω" πηγαίνουν οι φετινές τάσεις διακόσμησης για το σπίτι! Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το ζεστό κλίμα, η άνεση, τα φυσικά χρώματα και οι χρυσές αποχρώσεις που θα χαρίσουν ένα φθινοπωρινό στυλ στο σαλόνι σας. Βρείτε στην αποθήκη μαξιλάρια με καρό, τουίντ, ρίγες, πουά, καρδιές, φρούτα ή απλά ταρτάν ύφασμα και τοποθετήστε τα στον καναπέ δίπλα από το τζάκι. Παράλληλα, διακοσμήστε το χώρο με vintage αντικείμενα, όπως είναι οι βαλίτσες του "παππού", οι παλιές φωτογραφικές μηχανές, τα ρολόγια της παλιάς εποχής κ.α.


Σχέδια με ζώα και πουλιά... στα μαξιλάρια και όχι μόνο!

Ειδικά εάν έχετε ξύλινα έπιπλα, μη διστάσετε να αγοράσετε μαξιλάρια με ελάφια, κουκουβάγιες, αλεπούδες, φασιανούς, σκίουρους κ.α. Φέτος, θα κυριαρχήσουν τα σχέδια με ζώα σε κουβέρτες, τα animal prints και τα μοτίβα πουλιών και πεταλουδών πάνω σε ντουλάπια και σουπλά στην κουζίνα. Στο ίδιο κλίμα θα κινηθούν και τα αυτοκόλλητα τοίχου που θα σας ταξιδέψουν μέσα σε μακρινά δάση...

Ασπρόμαυρο στην εσωτερική διακόσμηση

Ο κλασσικός συνδυασμός άσπρου και μαύρου βρίσκεται στο κέντρο της μόδας φέτος! Πρόκειται για μια αρκετά ευέλικτη πρόταση, καθώς μπορεί να αναμειχθεί με ποικίλες αποχρώσεις, όπως είναι το γκρι, το κόκκινο και το μωβ. Προσέξτε, όμως, να τοποθετήσετε αρκετά φωτιστικά δαπέδου μέσα στο σπίτι, ώστε να απαλλαχθείτε από τη στυλιστική "ρουτίνα". Για παράδειγμα, τοποθετήστε μαύρα μαξιλάρια πάνω στον άσπρο καναπέ σας ή μερικά άσπρα πουφ δίπλα από μια σκοτεινή τραπεζαρία.

Γκρι και έντονα χρώματα μέσα στο σπίτι

Ένα πορτοκαλί ή φούξια έπιπλο είναι ικανό να φωτίσει το χώρο, χαρίζοντας μια δροσερή ατμόσφαιρα. Όταν μπείτε στο χώρο, το έντονο χρώμα θα κεντρίσει την προσοχή σας, ειδικά εάν συνδυάζεται όμορφα με γκρι τόνους που θεωρούνται in fashion. Να θυμάστε, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, οπότε κρατήστε τις χρωματικές ισορροπίες μέσα στην κρεβατοκάμαρα και συμπληρώστε το "τοπίο" με γκρι και λευκές πινελιές.

Γεωμετρικά σχήματα στο σαλόνι σας

Οι ρόμβοι, οι κύκλοι και τα ζιγκ ζαγκ σχέδια θα κυριαρχήσουν πάνω στους καναπέδες, τους πίνακες και τις μοκέτες. Ωστόσο, προσέξτε να μην "σπάσετε" την αρμονία μέσα στο διαμέρισμα. Με άλλα λόγια, συνδυάστε γεωμετρικά σχήματα που κινούνται σε παρόμοιες γραμμές και μην προχωρήσετε σε υπερβολές. Μια ξεχωριστή πρόταση αποτελεί η άσπρη πολυθρόνα με μοβ γραμμές, η οποία με ένα όμορφο ύφασμα και τον ιδανικό φωτισμό θα είναι ικανή να "κλέψει" την παράσταση.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σαν μπαλαρίνα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σαν μπαλαρίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ