2014-11-22 03:11:07
Φωτογραφία για Επέστρεψε στον Πανιώνιο ο Διαμαντόπουλος!
Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη ύστερα από εννέα χρόνια, καθώς θα φοράει την φανέλα του Πανιωνίου ως το τέλος της σεζόν Ο 34χρονος γκαρντ-φόργουορντ συμφώνησε με τον Ιστορικό και θα ενισχύσει τις προσπάθειές του ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Η συμφωνία του Πανιωνίου με τον Γιώργο Διαμαντόπουλο έχει οριστικοποιηθεί και απομένει μόνο η επισημοποίησή της, ενώ η επιστροφή του παίκτη στη Νέα Σμύρνη αναμένεται να προσφέρει μεγάλη χαρά στους φίλους του «Ιστορικού», καθώς ο Γιώργος Διαμαντόπουλος είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά των «κυανέρυθρων».

Ο Διαμαντόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παπάγου (1996-1999) και στη συνέχεια ακολούθησε η πρώτη θητεία του (1999-2003) στον Πανιώνιο. Ο Διαμαντόπουλος στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό (2003-04), ενώ την σεζόν 2004-05 επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη.

Ο Διαμαντόπουλος έχει αγωνιστεί επίσης με τα χρώματα της Ροτζέτο, της Πάλα Ακουα, της Σαμάρα, του Κολοσσού, του Αμαρουσίου, του Αχιλλέα Καϊμακλίου, τη Βακαλό, του Κεραυνού Στροβόλου και της Δόξας Λευκάδας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ