2014-11-22 17:29:32
Φωτογραφία για Φωτό από τις εκδηλώσεις για την ημέρα των ΕΔ στην 79 ΑΔΤΕ
Την Παρασκευή 21 Νοε 14, πραγματοποιήθηκε ο Εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων. Κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιου, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλεως στην πλατεία Πυθαγόρα, απονομή διαμνημονεύσεων και μεταλλίων στους δικαιούμενους καθώς και έκθεση φωτογραφίας για την δράση και το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η έκθεση φωτογραφίας, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό καθημερινά από τις 21 έως 27 Νοεμβρίου και ώρες 10:00 έως 19:00 στην ΛΑΦ Σάμου, περιλαμβάνει θεματικές ενότητες από το ατυχή πόλεμο του 1897, τον Μακεδονικό αγώνα, τους Βαλκανικούς πολέμους, τον Α’ ΠΠ, την Μικρασιατική εκστρατεία, τον Β’ ΠΠ, την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου, τη δράση της ΕΛΔΥΚ  τις ειρηνευτικές αποστολές που διαχρονικά συμμετείχαν οι Ελληνικές ΕΔ καθώς και φωτογραφικό υλικό από τους τρεις Κλάδους στην σύγχρονη εποχή συμπεριλαμβανομένου του κοινωνικού έργου που αυτές προσφέρουν .

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρέστη η Διοίκηση της Ταξιαρχίας Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί όλων των Μονάδων – Ανεξάρτητων Υπομονάδων της Ταξιαρχίας και πλήθος κόσμου.

 

 

 

 

 

 

 
 
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ