2014-11-22 21:11:23
Φωτογραφία για Χαροπαλεύει μια κοπέλα μετά το μακελειό στο Μικρολίμανο - Αδίστακτος ο δολοφόνος
Παρ' ολίγο μεγάλη τραγωδία με πολλούς νεκρούς τα ξημερώματα στο Μικρολίμανο όταν ένα άτομο σε κατάσταση αμόκ και κρατώντας ένα καλάσνικοφ στάθηκε έξω από γνωστό κλαμπ - ελληνάδικο της περιοχής γύρω στις 4 το πρωί και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως, λίγες ώρες μετά το μακελειό είναι συγκλονιστικές κι ενώ όλη η προσοχή στρέφεται στους τραυματίες καθώς πέντε από αυτούς είναι αρκετά σοβαρά. Μια κοπέλα μάλιστα φαίνεται να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ενώ οι υπολοιποι έχουν τραύματα σε πόδια και χέρια και από θαύμα δεν βρήκαν τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία ο δράστης της επίθεσης βρισκόταν ώρα μέσα στο μπαρ ως πελάτης προτού φύγει και επιστρέψει έξω από το κατάστημα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες μιλούσε με δύο κοπέλες μέσα στο μαγαζί και έδειχνε να τον γνωρίζουν καλά ή να ήταν ομοεθνείς του. Λίγο αργότερα έφυγε και επέστρεψε με το καλάσνικοφ και άρχισε να "γαζώνει" το μπαρ. Λέγεται μάλιστα ότι πυροβόλησε μια φορά σε μια βάρκα θέλοντας να δοκιμάσει το όπλο και στη συνέχεια έστρεψε το καλάσνικοφ προς την πλευρά του καταστήματος

Οι πρώτες σφαίρες διέλυσαν τη τζαμαρία, ενώ οι θαμώνες έσπευσαν να κρυφτούν πίσω από τραπέζια και καρέκλες. Η μανία του δράστη ήταν τέτοια που σύμφωνα με όσους είδαν το μακελειό πυροβολούσε εναντίον όσων προσπαθούσαν να βγουν από το μπαρ φωνάζοντας: "Απόψε θα πεθάνετε όλοι".

Πηγή: imerisia
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ