2014-11-23 22:09:05
Φωτογραφία για Ψυχική Μπουγάδα: Ένα βιβλίο Αυτογνωσίας από την Κατερίνα Τσεμπερλίδου
Πώς θα απαλλαγούμε από τις βαλίτσες με τα βάρη που δεν χρειαζόμαστε πια Η προσωπική ευτυχία συνδέεται συνήθως με τις νέες επιθυμίες, τα νέα όνειρα, τις νέες προοπτικές των ανθρώπων. Κανείς δεν σκέφτεται, όμως, τι θα κάνει τα παλιά. Όλα όσα έχουν συσσωρευτεί στη ζωή μας, στο μυαλό μας, στην ψυχή μας, στο χώρο γύρω μας. Πώς θα απαλλαγούμε από τις βαλίτσες με τα βάρη που δεν χρειαζόμαστε πια.

Το βιβλίο μου “Ψυχική Μπουγάδα” (εκδόσεις Ψυχογιός) προσδιορίζει πόσα δεν χρειαζόμαστε πια στη ζωή μας που, αν απαλλαγούμε από αυτά, θα κάνουμε χώρο για το καινούργιο και θα συγκεντρωθούμε στην ουσία της ζωής Ξεφορτώσου ό,τι σε πικραίνει, ό,τι μαυρίζει την ψυχή σου, ό,τι σε γεμίζει με αρνητισμό, ό,τι ξεχειλίζει τις ντουλάπες σου και δεν το φοράς, ό,τι φέρνει τοξικότητα στις σχέσεις σου. Ό,τι αρνητικό ή στενάχωρο… ξουτ!

Η “Ψυχική Μπουγάδα” είναι ένα βιβλίο αυτοβοήθειας που αντικρίζει την ευτυχία με άλλα μάτια: πώς θα είσαι ευτυχισμένη με το να ξεφορτώνεσαι όλα τα παλιά, τα άχρηστα, τα τοξικά της ζωής σου. Όλες οι παλιατζούρες από τα υπόγεια, τα πατάρια, τις ντουλάπες-φίσκα από πράγματα που δεν φοράς ή δεν χρησιμοποιείς.


Όλες τις ξεπερασμένες σου πεποιθήσεις ή σκέψεις ή συνήθειες, όλους τους αρνητικούς ανθρώπους που σου δίνουν τοξικότητα αντί για χαρά, όλα όσα αφαιρούν το οξυγόνο σου. Μέσα στο βιβλίο παραθέτω 6 τομείς της ζωής σου από τους οποίους μπορείς να ξεκινήσεις τη διαδικασία ενός ξεπλύματος, μιας συστηματικής κάθαρσης.

στις σχέσεις μας

στον εαυτό μας

στο χώρο μας

στη δουλειά μας

στο χρόνο μας

στα οικονομικά μας

Αυτή η γενική εσωτερική καθαριότητα θα σε κάνει πιο ανάλαφρη και πιο ευτυχισμένη, αφού σε βοηθάει να είσαι συγκεντρωμένη στην ουσία της σημερινής σου ζωής και των σημερινών σου αναγκών, όχι του χτες. Ο τρόπος που μπορείς να ξεκινήσεις αυτή τη διαδικασία της “Ψυχικής Μπουγάδας” είναι μέσα από 7 Εύκολα Βήματα που περιγράφονται μέσα στο βιβλίο για να σου δώσουν το εργαλείο της πραγματοποίησής τους.

Καθημερινά στο site μου www.tsemperlidou.gr φθάνουν σχόλια ενθουσιασμένων ανθρώπων που νιώθουν ευεργετημένοι, ανάλαφροι, με καθαρό μυαλό να κάνουν αναθεώρηση και επανα-τακτοποίηση της ζωής τους. Θα το βρεις στα βιβλιοπωλεία: “Ψυχική Μπουγάδα” (εκδόσεις Ψυχογιός). Στείλε μου τις εντυπώσεις σου, όταν το διαβάσεις, θα χαρώ να τις διαβάσω.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΥΚΟΛΑ Η ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΥΚΟΛΑ Η ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ