2014-11-23 23:48:17
Φωτογραφία για ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ ΑΛΟΝΣΟ ΣΤΗ Ferrari
Ο Φερνάντο Αλόνσο είπε «αντίο» στη Ferrari, έκανε λόγο για μια μοναδική εμπειρία, ενώ δεν αναφέρθηκε καν στα μελλοντικά του σχέδια, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και στα όσα έζησε στα πέντε χρόνια με τη Ferrari, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός αποχαιρέτισε τη Scuderia, όχι με τον καλύτερο τρόπο (λόγω απώλειας τίτλων και αρνητικών αποτελεσμάτων), και έκανε λόγο για μια μοναδική εμπειρία που θα ήθελε να έχει ο κάθε οδηγός της Formula1.

«Σήμερα η εποχή μου με τη Ferrari έρχεται στο τέλος, μετά από μία πολύ δύσκολη σεζόν. Ο σημερινός αγώνας ήταν δύσκολος, αλλά και συναισθηματικός για μένα. Μετά από πέντε χρόνια, δεν είναι εύκολο να πω αντίο σε μια ομάδα, με την οποία έχω μεγαλώσει και σαν οδηγός και σαν άνθρωπος.

Ευχαριστώ όλη τη Ferrari για τη στήριξη. Θα μου λείψει η ομάδα, οι οπαδοί και η Ιταλία. Ακόμα κι αν θα ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους, νιώθω ότι έχω ζήσει μια μοναδική εμπειρία που κάθε πιλότος της Formula1 θα του άρεσε να είχε», είπε μετά το τέλος του αγώνα. Όσο για το μέλλον του, φέρεται να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στη McLaren, αλλά δεν έκανε κάποιο σχόλιο.


Τέλος, με άριστα το 10, βαθμολόγησε με 9 την πενταετή καριέρα του στην ομάδα του Μαρανέλο. «Από το 1 μέχρι το 10, θα δώσω σε αυτά τα πέντε χρόνια ένα 9. Ξέρω ότι είναι πολύ, αλλά όλοι έχουν τη γνώμη τους και αυτή είναι η δική μου», πρόσθεσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2005 και του 2006.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ