2014-11-24 10:56:27
Φωτογραφία για ΤΑ «ΘΕΛΩ» ΤΟΥ ΜΙΣΤΕΛ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν χθες στο Ρέντη μετά το ρεπό του Σαββάτου και ο Μίτσελ περίμενε τους ερυθρόλευκους με διάθεση για... φουλ ένταση στην προπόνηση.

Η μέρα για το μεγάλο παιχνίδι επί ισπανικού εδάφους κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης πλησιάζει και ο Μίτσελ ζητά συνεχώς από τους παίκτες του να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις, ώστε να είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας για τον... «τελικό» στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Η αναβολή των αγώνων του πρωταθλήματος ήταν κάτι που κανείς δεν ήθελε άλλωστε στον Ολυμπιακό, την στιγμή που η Ατλέτικο έπαιξε ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα απέναντι στη Μάλαγα. Αυτό σημαίνει ότι ο Μίτσελ προσπαθεί να διατηρήσει σε καλό ρυθμό την ομάδα του μέσα από τις προπονήσεις, αν και κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο και ο γνωρίζει πολύ καλά ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος έδωσε χθες και πάλι έμφαση στις στημένες φάσεις, γνωρίζοντας πολύ καλά πόσο δυνατή είναι η ισπανική ομάδα στον συγκεκριμένο τομέα.


Οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκουν πολλά γκολ από εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ, καθώς παίκτες όπως ο Τιάγκο, ο Μάντζουκιτς αλλά και ο Γοδίν είναι πολύ ικανοί με το κεφάλι και ο Μίτσελ συνιστά μεγάλη προσοχή στα μαρκαρίσματα στην περιοχή του Ρομπέρτο.

Επίσης ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος επισήμανε στους ερυθρόλευκους ότι θα πρέπει να δείξουν πολύ μεγάλη προσοχή στο ξεκίνημα του αγώνα, καθώς η Ατλέτικο μπαίνει πολύ δυνατά σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της για να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο. Αυτό περιμένει ο Μίτσελ και στο συγκεκριμένο ματς, ζητώντας από τους παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ