2014-11-24 17:09:06
Φωτογραφία για Κακοποιημένη από τον σύντροφό της η τραγουδίστρια έφυγε από την Ελλάδα!
Ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορίτσια του Fame Story,του μουσικού ριάλιτι-τάλεντ σόου που έσπαγε τα μηχανάκια της τηλεθέασης... Η Αννέτ Αρτάνη, όσο βρισκόταν ακόμα στην Ελλάδα παντρεύτηκε με τον σύντροφό της μετά από έναν πολύ μεγάλο έρωτα. Μόνο που δεν κράτησε για πάντα και γρήγορα το όνειρό έγινε εφιάλτης.

Η Αννέτ Αρτάνη, μιλώντας μέσω Skype στην εκπομπή «Μία», εξομολογήθηκε όσα έζησε στα χέρια του συζύγου της. Η τραγουδίστρια, που ζει μόνιμα στην Αμερική όπου και γεννήθηκε, περιέγραψε τις σκληρές σκηνές και τα βασανιστήρια στα χέρια του άντρα που ερωτεύτηκε. Αυτό που ζούσε την οδήγησε να εγκαταλείψει την Ελλάδα σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

«Όταν άρχισε να ανεβαίνει το αστέρι μου στην Ελλάδα, άλλαξε η σχέση μας. Έβλεπα το άλλο του προφίλ. Προσπαθούσα για 2 χρόνια να φύγω, αλλά κατά βάθος τον αγαπούσα και δεν ήθελα να φύγω. Ντρεπόμουν γιατί φαίνονταν τα σημάδια», περιγράφει η Αννέτ Αρτάνη.


Η τραγουδίστρια περιέγραψε και ένα από τα σκληρότερα περιστατικά κακοποίησής της: «Σήκωσε το χέρι του. Οι γείτονές μου, οι οποίοι βρίσκονταν στον πάνω όροφο-να’ ναι καλά- πήραν τηλέφωνο την αστυνομία. Είχα πέσει κάτω. Στη συνέχεια, πήγα στο νοσοκομείο. Ντρεπόμουν, όμως, να πάω στην αστυνομία. Έσπασα το κεφάλι μου. Βγήκαν τούφες από τα μαλλιά μου στα χέρια του. Η πρώτη φορά ήταν όταν με έσπρωξε μέσα σε ένα ασανσέρ. Βέβαια, ο κολλητός του ήταν εκεί».

Μάλιστα, η Αννέτ έχει γράψει και ερμηνεύσει το τραγούδι με τίτλο «Alive», θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που έχουν βιώσει ή βιώνουν την κακοποίηση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ