2014-11-24 18:35:55
Φωτογραφία για Επίσκεψη του Βουλευτή Κων/νου Κουτσογιαννακόπουλου στο παράρτημα ΕΑΑΣ Φθιώτιδος
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου επίσκεψη του Βουλευτή Φθιώτιδος κ. Κων/νου Κουτσογιαννακόπουλου ( Γραμματέας της επιτροπής Εξωτερικών και άμυνας του Κοινοβουλίου ) στα γραφεία του Παραρτήματος Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ.. Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος ζήτησε να ενημερωθεί ενδελεχώς για τα προβλήματα των ε.α. αλλά και ε.ε. Αξιωματικών και λοιπών στελεχών του Στρατού αλλά και για τα προβλήματα  – θέματα που υφίστανται σχετικά με την παρουσία Στρατού στην περιοχή μας (ΜΕΡΥΠ – ΚΕΥΠ - Λέσχη Αξιωματικών - ακίνητα Στρατού στην περιοχή, κ.α.) Στον κ. Βουλευτή έγινε λεπτομερής και σε βάθος πολύωρη ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Παραρτήματος Αντγο (ΠΖ) ε.α. Βασίλειο Μπούρα επί όλων των στρατιωτικών θεμάτων που αφορούν τον Ν. Φθιώτιδος και ευρέως τη Στερεά Ελλάδα.

            Υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων και συνεννόηση, προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω συντονισμός ενεργειών και δράσεων επί των ειδικοτέρων ζητημάτων.   

Με το πέρας της επισκέψεως επεδόθη στον κ. Βουλευτή το αναμνηστικό μετάλλιο της Ε.Α.Α.Σ. με την ευκαιρία συμπληρώσεως 75 χρόνων από την ίδρυσή της.                                   

Εκ του Παραρτήματος Ν. Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ