2014-11-25 03:42:05
Φωτογραφία για Κοσσοβάροι οπαδοί εύχονται να αναπαυθεί στην κόλαση ο Σέρβος οπαδός που μαχαίρωσαν Τούρκοι
Ένας oπαδός του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου μαχαιρώθηκε έως θανάτου την Παρασκευή το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη απέναντι από το Γαλατά Σεράι.Ο 25χρονος Μarko Ivkovic δέχθηκε θανατηφόρα μαχαιριά στο στήθος σε σύρραξη που έγινε μπροστά από το στάδιο.Ο πρωθυπουργός της Σερβίας Aleksadar Vucic είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Αχμέντ Νταβούτογλου έκπληκτος από την ειδεχθή δολοφονία και ζήτησε την ταυτοποίηση του δράστη και την παραδειγματική τιμωρία του. Ο τούρκος πρωθυπουργός είπε ότι λυπάται για τον θάνατο και υποσχέθηκε ότι η χώρα του θα κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει το δράστη. Η Εuroligue καταδίκασε αυτό το περιστατικό τυφλής βίας που οδήγησε στο θάνατο του νεαρού σέρβου και υποστήριξε ότι είναι το πρώτο αντίστοιχο επεισόδιο στην ιστορία της. Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.Σύμφωνα με το σέρβικο πρακτορείο ειδήσεων ενώ υπήρχαν άδειες θέσεις στην εξέδρα η τουρκική ομάδα όταν έμαθε ότι έφθασαν περίπου 400 σέρβοι οπαδοί σε συνενόηση με την αστυνομία δήλωσε ότι όλα τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί.


Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας Ergin Ataman ήταν ιδιαίτερα προκλητικός στις δηλώσεις του αφού χαρακτήρισε τον 25χρονο νεκρό σέρβο οπαδό τρομοκράτη όπως και τους λοιπούς σέρβους.Όμως υπάρχει και συνέχεια.

Οι οπαδοί της κοσοβάρικης ποδοσφαιρικής ομάδας Lepenci Cacanic την Κυριακή στο γήπεδο σήκωσαν πανό που έγραφε αντί αναπαύσου εν ειρήνη αναπαύσου στην κόλαση Μ.Ι και καλή δουλειά Ασλάν.Αντίθετα οι φίλαθλοι της Παρτιζάν Βελιγραδίου και της Τούζλα ύψωσαν πανό RIP MARKO IVCOVIC δηλ. αναπαύσου εν ειρήνη.Οι οπαδοί της Παρτιζάν έκαψαν και σημαία της Γαλατά Σεράι.Η Σπάρτακ Μόσχας ύψωσε σημαία RIP MARKO IVCOVIC.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ