2014-11-25 11:07:18
Φωτογραφία για «ΠΕΤΑΞΑΝ» ΓΙΑ ΜΑΔΡΙΤΗ ΜΕ... ΜΑΡΙΝΑΚΗ!
Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, να ηγείται της αποστολής των πρωταθλητών Ελλάδας, ο Θρύλος "πέταξε" για Μαδρίτη, με στόχο το αποτέλεσμα που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League!

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων είναι ξανά στο πλευρό του Μίτσελ και των παικτών του, σε αυτό το σημαντικό ευρωπαϊκό ματς της ομάδας, δείχνοντας και πάλι την αδιάκοπη στήριξή του σε κάθε προσπάθεια του Θρύλου. Οι ερυθρόλευκοι παίρνουν άλλωστε δύναμη και από τη φυσική του παρουσία και είναι πανέτοιμοι να δείξουν αύριο στο "Βιθέντε Καλντερόν" άλλο ένα δείγμα της μεγάλης τους κλάσης και θέλησης!

Η πτήση με προορισμό τη Μαδρίτη έχει διάρκεια 3 ωρες και 20 λεπτά και στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός θα κάνει την τελευταία του προπόνηση επί Ισπανικού εδάφους, ένα 24ωρο πριν από το σπουδαίο ματς!

Με την αποστολή αναχώρησαν και άλλα μέλη της διοίκησης, όπως και η ομάδα Νέων η οποία κοντράρεται με την αντίστοιχη της Ατλέτικο για τη Youth League και παίζει την πρόκρισή της.

Επίσης ο Ολυμπιακός θα έχει τη συμπαράσταστη 1700 περίπου οπαδών, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα μεταβούν αυριο στην Ισπανία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ