2014-11-26 16:14:17
Φωτογραφία για ΜΕΓΑΛΟΙ... ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! 0-2 ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ!
Όνειρο που βγήκε... αληθινό. Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού νίκησε με 0-2 την αντίστοιχη της Ατλέτικο μέσα στο... «σπίτι» της και πήρε με πανηγυρικό τρόπο το εισιτήριο της πρόκρισης στις «16» καλύτερες ομάδες του Youth League.

Οι πιτσιρικάδες του Βασίλη Βούζα έδειξαν γι’ άλλη μια φορά την ποιότητά τους ως ομάδα, καθώς η νίκη έχει μεγαλύτερη σημασία δεδομένων των μέχρι σήμερα αποτελεσμάτων των «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι είχαν μόνο νίκες στα πρώτα τέσσερα ματς.

Στα καθαρά αγωνιστικά Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε αρκετά καλά, καθώς μόλις στο 8’ δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με τον Καραχάλιο, του οποίου το σουτ, όμως, έφυγε άουτ. Το ίδιο έγινε και λίγο αργότερα (18’), με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Βατουσίαδη.

Στη συνέχεια η Ατλέτικο «ανέβασε» ρυθμούς και προσπάθησε με οργανωμένες επιθέσεις, κυρίως από τα πλάγια, να πατήσει την περιοχή του Ηλιάδη. Η πρώτη καλή φάση για τους «ροχιμπλάνκος» σημειώθηκε στο 25’, όταν το σουτ του Γκάμα σταμάτησε ο τερματοφύλακας του Θρύλου, ενώ στο 30’ ο Ηλιάδης «είπε» και πάλι όχι σε σουτ του Νούνιεζ.


Στο 45’ ο Ολυμπιακός δημιούργησε άλλη μια καλή ευκαιρία, αλλά ο Ιγνατίδης στάθηκε άτυχος και το εξαιρετικό σουτ που έπιασε κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το… έργο ήταν διαφορετικό, καθώς οι παίκτες του Βασίλη Βούζα έδειξαν από το πρώτο δευτερόλεπτο ότι δεν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα χωρίς να έχουν πάρει το χρυσό τρίποντο.

Οι Λάτσι (46’), Γαρεφαλάκης (49’) και Καραχάλιος (51’ και 56’) έφτασαν κοντά στο γκολ, το οποίο, τελικά, πέτυχε στο 59’ ο Μεγαρίτης (0-1). Οι ερυθρόλευκοι αντί να ρίξουν ταχύτητα... κυνήγησαν και το δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε στο 79’ από τον Γαρεφαλάκη.

Και κάπου εκεί το ματς τελείωσε. Οι Ισπανοί έριξαν λευκή πετσέτα και υποκλίθηκαν στην ποιότητα και στο ταλέντο του Ολυμπιακού.

Με τη νίκη αυτή, ο Ολυμπιακός φτάνει τους 10 βαθμούς και δεν τον ενδιαφέρει πλέον καθόλου το άλλο ματς του ομίλου (Μάλμε - Γιουβέντους), αλλά και η επόμενη αγωνιστική σε ό,τι αφορά το θέμα πρόκριση. Μοναδικός του στόχος, πλέον, η κατάκτηση της πρώτης θέσης.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μαρίν, Μενδιόνδο (84' Τόρες), Τέο, Λούκας, Μανθανάρα, Οτία, Ντιέντχιου, Μοχεδάνο (66' Μορένο), Νούνιεζ, Γιόμπα, Γκάμα (57' Πριέτο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Σάλιακας,Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Καραχάλιος, Μεγαρίτης, Μανθάτης (69' Ρέντζης), Λάτσι (85' Νικολάου), Γαρεφαλάκης, Ιγνατίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ