2014-11-26 18:49:14
Φωτογραφία για Αυτή είναι η κατάσκοπος του Πούτιν που έχει ανάψει φωτιές... [photos]
Η Άννα Τσάπμαν, η Ρωσίδα κατάσκοπος που πριν μερικά χρόνια απελάθηκε από τις ΗΠΑ, είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Βλαντιμίρ Πούτιν... Και μάλλον γι’ αυτό πρωταγωνιστεί σε ένα video για τον ρωσικό στρατό.

Η πρώην κατάσκοπος και νυν παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής γύρισε ένα βιντεάκι όπου εμφανίζεται να μαθαίνει πως να παρελαύνει και να πυροβολεί με Καλάσνικοφ στο ντοκιμαντέρ για το κανάλι REN-TV.

Η μονάδα με την οποία εκπαιδεύεται η... κατάσκοπος που γύρισε από τη Δύση είναι η 4η Φρουρά της Kantemirovskaya, μια μονάδα τεθωρακισμένων που θεωρείται μια από τις κορυφαίες του ρωσικού στρατού.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει το video στην κοινή γνώμη είναι πως η ζωή στο στρατό έχει βελτιωθεί επί προεδρίας (και χρηματοδότησης) του Βλαντιμίρ Πούτιν. Γι’ αυτό και όταν η Τσάπμαν μπαίνει στο... ΚΨΜ της μονάδες, λέει πως αισθάνεται σαν να βρίσκεται σε εστιατόριο!


Δηλώνει επίσης χαρούμενη που ο στρατός της επέτρεψε να διατηρήσει το μακιγιάζ της!

Η ζωή των Ρώσων στρατιωτών είναι γνωστό πως είναι γεμάτη κακουχίες και καψόνια με τους στρατιώτες να αναγκάζονται να ζουν μόνο με τα βασικά.

Αλλά ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει ρίξει... εκατομμύρια για να μεταρρυθμίσει τον στρατό και να κάνει τη στρατιωτική ζωή πιο ελκυστική.

Η 4η Φρουρά της Kantemirovskaya, μονάδα τεθωρακισμένων, κατηγορήθηκε από την Ουκρανία πως στάλθηκαν στην Κριμαία για να βοηθήσουν τους αντάρτες που μάχονται το Κίεβο.

Η Άννα Τσάπμαν απελάθηκε από τις ΗΠΑ το 2010 όταν κατηγορήθηκε πως εργαζόταν σαν κατάσκοπος της Ρωσίας. Γεννήθηκε με το επίθετο Kushchyenko, αλλά κράτησε εκείνο του Βρετανού συζύγου της, με τον οποίο χώρισε το 2006.

Απ’ όταν επέστρεψε στη Ρωσία έκανε καριέρα σαν παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών ή σχεδιάστρια μόδας. Υπήρξαν φήμες πως ήταν και ερωμένη του Πούτιν αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε, φυσικά, ποτέ.
Πηγή 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ