2014-11-27 01:32:10
Φωτογραφία για ΦΟΥΣΤΕΡ : ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ...
Μπορεί οι ελπίδες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στους «16» του Champions League να μειώθηκαν αλλά... όλα μπορούν να συμβούν, σύμφωνα με τον Φουστέρ!

Απογοητευμένος μεν από την ήττα στο «Βιθέντε Καλδερόν» αλλά αποφασισμένος να μην… καταθέσει τα όπλα είναι ο Ολυμπιακός, όπως γίνεται ξεκάθαρο από τις δηλώσεις του Νταβίντ Φουστέρ μετά το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Είμαστε στεναχωρημένοι για την κακή βραδιά. Ήταν μιας άσχημη εμπειρία για μας. Όταν κάνεις πολλά λάθη απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ατλέτικο είναι φυσικό να μένεις με μια άσχημη αίσθηση» επεσήμανε αρχικά μετά το τέλος του αγώνα με τους «ροχιμπλάνκος», ο Ισπανός μέσος των ερυθρόλευκων.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πλέον είναι δύσκολα τα πράγματα για την πρόκριση. Ωστόσο όλα μπορούν να συμβούν. Ελπίζουμε σε νίκη της Ατλέτικο επί της Γιουβέντους και δική μας απέναντι στη Μάλμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας κάτι που δεν καταφέραμε σήμερα».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που μας βοήθησαν. Λυπούμαστε που δεν τους κάναμε να επιστρέψουν χαρούμενοι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ