2014-11-27 09:30:07
Φωτογραφία για ΡΟΜΠΕΡΤΟ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Απογοητευμένος για τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού, αλλά χαρούμενος για την υποδοχή από το κοινό στο «Βιθέντε Καλντερόν» δήλωσε ο Ρομπέρτο.

Η αγάπη που πήρε από τον κόσμο της Ατλέτικο, που δεν ξεχνά το πέρασμά του από την ομάδα, ήταν η μοναδική... παρηγοριά για τον Ρομπέρτο μετά από μια κακή βραδιά σαν τη χθεσινή που ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 4-0.

«Οι καλές βραδιές είναι αυτές που η ομάδα σου έχει καλό αποτέλεσμα. Χάσαμε, αλλά η αλήθεια είναι πως εισέπραξα την αγάπη του κόσμου και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Οι φίλαθλοι τραγουδούσαν ‘ο Ρομπέρτο είναι ένας από μας’ και τους ευχαριστώ», δήλωσε στο «Radio Marca».

«Ξέραμε ποια ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Η Ατλέτικο είναι πανίσχυρη σε όλες τις γραμμές και δουλεύει πολύ καλά σαν σύνολο. Είναι πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσεις και αυτό φάνηκε από το αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά», πρόσθεσε ο Ισπανός γκολκίπερ.

Τέλος, για τη φάση του πρώτου γκολ, όπου απομάκρυνε την μπάλα πάνω σε αντίπαλο και φέρει ευθύνη, είπε: «Έγινε σε μια φάση που προσπαθούσα να απομακρύνω την μπάλα από την περιοχή μου, αλλά την έστειλα πάνω στον Χουανφράν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ