2014-11-28 08:22:11
Φωτογραφία για Σκόνδρας: Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο και νικήσαμε
Τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που πήγαν στον ΠΑΟΚ, αποτέλεσμα της εικόνας του δευτέρου ημιχρόνου, κράτησε ο αμυντικός του "Δικεφάλου", Γιάννης Σκόνδρας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ντίναμο Μινσκ. Στο ίδιος μήκος κύματος και Ράζβαν Ρατς.

 O Eλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε: "Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν αρκετά επιπόλαιοι. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και γι' αυτό κερδίσαμε. Αυτή η νίκη έχει μεγάλη σημασία και βαθμολογικά και για εμάς. Ο στόχος είναι να κάνουμε το "δύο στα δύο" ως στο τέλος.

Αυτό που κρατάμε από αυτό το παιχνίδι είναι οι τρεις βαθμοί που είναι πολύ σημαντικοί. Δεν έχει σημασία τόσο η απόδοση αλλά οι τρεις βαθμοί. Νομίζω είμαστε καλύτερη ομάδα και κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ισως να μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα ακόμα γκολ. Το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε την Ντιναμό Μινσκ μακριά από την εστία μας. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και αυτό έχει σημασία".

Ρατς: "Τώρα έχουμε το πρωτάθλημα"

Ο Ραζβάν Ρατς είπε: "Πρώτα έχουμε τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, εκεί πρέπει να έχουμε το ενδιαφέρον μας και μετά να δούμε τον αγώνα με την Γκινγκάμπ. Έχουμε πρώτα το παιχνίδι της Κυριακής που μπορεί να είναι απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει μεγάλο όνομα, αλλά είναι δύσκολος αντίπαλος. Το παιχνίδι στην Ευρώπη θα έρθει σε δύο εβδομάδες".
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ