2014-11-28 11:36:13
Φωτογραφία για ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ... ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!
Η ήττα του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη άνοιξε εκ νέου τη συζήτηση για την... ανάγκη άμεσης μεταγραφικής ενίσχυσης σε άμυνα και επίθεση, αλλά προτού έρθει η περίοδος του Γενάρη υπάρχει και ο... Δεκέμβρης. Με την επάνοδο ποδοσφαιριστών που ενδεχομένως αλλάξουν το σχεδιασμό, εφόσον αποδειχτεί ότι είναι σε κατάσταση για να αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Στην άμυνα ο Δημήτρης Σιόβας είναι έτοιμος για να πάρει σειρά αγώνων από τους πολλούς που έχει ο Ολυμπιακός σε αυτόν τον τελευταίο μήνα της σεζόν, ενώ ο Τάσος Αυλωνίτης περιμένει να ξαναπάρει ευκαιρίες, καθώς έχει αποδείξει την αξιοπιστία του σε κάθε ματς που χρησιμοποιήθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στη μεσαία γραμμή ο Παϊτίμ Κασάμι δείχνει ότι θέλει να κερδίσει ξανά τη θέση βασικού που φαινόταν να είχε καπαρώσει στην αρχή της σεζόν, αλλά... έχασε στην πορεία και ο Κώστας Φορτούνης να ξαναμπεί σε δράση, καθώς πάνω που ανέβαινε ήρθε ένας τραυματισμός να τον αφήσει λίγο πίσω.


Στην επίθεση ο Ολυμπιακός θα πάρει τον Πουλίδο εφόσον υπάρξουν οι σχετικές προϋποθέσεις στο δικαστικό κομμάτι αυτής της υπόθεσης, θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες μπορεί να έχει για την επιστροφή του Κάμπελ και θα ψάξει για ακραίο επιθετικό, αλλά προηγουμένως θα έχει την ευκαιρία να δει τον Χόρχε Μπενίτες για πρώτη φορά σε διαδοχικά ματς.

Ο Μίτσελ θα περιμένει την εικόνα του Ματιέ Ντοσεβί και ενδεχομένως του Γκεβόργκ Γκαζαριάν, όπως θα συνέβαινε και με τον Τζίμι Ντουρμάζ αν δεν είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης με τη θλάση.

Είναι προφανές ότι τον Ιανουάριο θα υπάρξουν προσθήκες ή αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού, σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό, όμως τα πολλά ματς του Δεκεμβρίου είναι αυτά που θα... οδηγήσουν σε οριστικές κρίσεις και αποφάσεις τη διοίκηση, τον Μίτσελ και τους υπεύθυνους για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ενόψει του δεύτερου μισού της περιόδου. Στο οποίο, ο Ολυμπιακός θα έχει όπως όλα δείχνουν μακρύ δρόμο και σοβαρές υποχρεώσεις. Εγχώριες σίγουρα, πάρα πολύ πιθανό και διεθνείς...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ