2014-11-28 16:27:07
Φωτογραφία για Η... ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι πρωτοπόρος σε φιλανθρωπικά ζητήματα και δεν έχασε την ευκαιρία να βοηθήσει για άλλη μια φορά διάφορα παιδιά τα οποία έχουν ανάγκη και αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγεία τους.

Ο Μίτσελ λοιπόν επισκέφθηκε γνωστό Ίδρυμα και έκανε τη ζωή του νέου του φίλου... Ίθαν, ακόμα καλύτερη. Μάλιστα, υπάρχει και σχετικό σημείωμα για τον Ισπανό τεχνικό, στο οποίο ο Ίθαν γράφει μεταξύ άλλων.

«Σε ευχαριστώ φίλε μου Μίτσελ, όχι μόνο γιατί με περιποιήθηκες και με κακόμαθες σαν παιδί που είμαι, αλλά επειδή με έκανες να νιώσω για πρώτη φορά τα λόγια ενός πρωταθλητή, όχι κάποιας Λίγκας ή της Ευρώπης, αλλά της ζωής, που είναι το πιο μεγάλο και το αξεπέραστο».

Ο Ίθαν είναι ένα παιδί το οποίο έχει ένα σύνδρομο, που προσβάλλει ένα στα 20 χιλιάδες νεογέννητα. Όπως γίνεται αντιληπτό, η θεραπεία προκειμένου να έχουν τέτοια παιδιά μια καλή ποιότητα ζωής κοστίζει ακριβά και οφείλουν να βοηθήσουν όλοι.

Για αυτό πάνω στη φωτογραφία υπάρχουν πληροφορίες, διευθύνσεις, αλλά και λογαριασμός στον οποίο όσοι θέλουν, μπορούν να καταθέσουν χρήματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ