2014-11-29 02:54:05
Φωτογραφία για Εκατοντάδες κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο στην Κατερίνα Παναγιωτάτου
Θλιβερές και αβάστακτες οι εικόνες χθες στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Συχαινών, όπου πλήθος κόσμου έσπευσε να κλάψει για τον χαμό της... Κατερίνας Παναγιωτάτου, που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη νικημένη από τον καρκίνο.

Περίσσεψε ο πόνος λίγο μετά, όταν την συνόδευσαν στο παρακείμενο κοιμητήριο, δεν το αντέχει ο άνθρωπος αυτό το λάθος της φύσης, να φεύγουν έτσι νέοι άνθρωποι.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της, Κρίστελ Παναγιωτάτου, που της έλαχε σ' αυτή τη ζωή, να νεκροφιλήσει και δεύτερο παιδί.

Τέλη του καλοκαιριού ήταν, πριν 3-4 μήνες, όταν άρχισαν οι ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα. Εμπαινε να κολυμπήσει στην θάλασσα κι έβγαινε αμέσως, κάτι την ενοχλούσε. Δεν μπορούσε να κολυμπήσει. Ποιος, η Παναγιωτάτου!

Μέχρι να επιβεβαιωθούν τα μαύρα μαντάτα, να αποκλειστεί άλλη ασθένεια, ο καρκίνος είχε θεριεύσει. Πριν δύο εβδομάδες εισήχθη στο νοσοκομείο, ενώ άρον-άρον διέκοπτε τις σπουδές και επέστρεφε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, η κόρη της
. Την περασμένη Πέμπτη, με τους πόνους να γίνονται ανυπόφοροι, επικοινώνησε για τελευταία φορά με τους δικούς της, αλλά και με τους θεράποντες ιατρούς της. Εμαθε για την κατάστασή της, ήλπιζε πως η θεραπεία θα απέδιδε. Ανθρωποι που βρέθηκαν δίπλα της ως το τέλος έλεγαν ότι δέχθηκε την τραγική της μοίρα χωρίς παράπονο, χωρίς αγανάκτηση, με μια υπεράνθρωπη στωικότητα που σε καθήλωνε. Τα τελευταία 24ωρα ήταν σε καταστολή. Νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης κίνησε, πρόωρα, για το τελευταίο της ταξίδι. Ηταν μόλις 51 ετών.

Κατάμεστη η εκκλησία του Αγίου Νικολάου στα Συχαινά, εκατοντάδες ο κόσμος και στα γύρω στενά, που έσπευσε να απευθύνει λόγια παρηγοριάς στην Κρίστελ, την Αγγελική, τον Ανδρέα και στην Κρίστελ, ενώ δεκάδες ήταν τα στεφάνια.

Διακρίναμε μεταξύ άλλων, από τον χώρο του μπάσκετ τους Κώστα Πετρόπουλο, Τάκη Πετρόπουλο, Χάρη Μπόγδανο, Γιάννη Ελευθεριάδη, Παναγιώτη Καπερώνη, Δημήτρη Λυμπέρη, Βασίλη Λυμπέρη, Βασίλη Λιανό, Γιάννη Μολφέτα, Δημήτρη Κάντα, Νίκο Μοσχοβάκη, Βασίλη Καπερώνη, Βασίλη Νιφόρα, Φίλιππα Ροδόπουλο, Θανάση Λιόνα, Κώστα Αγουρίδη, Χριστόφορο Σταμόπουλο, Χρήστο Σαράντη, Σπύρο Μενάγια, Ανδρέα Παπαδόπουλο, Κώστα Γιαχαλή, Αλέκο Κοτρωνόπουλο, Δημήτρη Χατζηκάλφα, Δημήτρη Μακρή, Ανδρέα Ζαφειρόπουλο, Δερράο, Νίκο Κουμανιώτη, Παναγιώτη Σκόνδρα, Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, Κώστα Τζέλη, Κώστα Ρακιντζή, Δημήτρη Λιούρδη, Ανδρέα Κολλυρόπουλο, Κώστα Λαμπρόπουλο.

Από το ποδόσφαιρο τον Μάκη Παρασκευόπουλο. Από το βόλεϊ τους Γιώργο Χριστόπουλο, Χάρη Βασιλείου, Βαγγέλη Πολίτη, Τάκη Αντωνόπουλο. Από τον υγρό στίβο τους Θόδωρο Μπλούδρο, Γιώργο Κακουλίδη, Ιωάννα Παχή, Γιώργο Λεκάκη, Νόρα Δράκου, Μαρία Τζιμίκου, Μάκη Λυκούδη, Θόδωρο Κανελλόπουλο, Βούλα Μανέτα, Τέσσυ Κωτσοπούλου, Μιχάλη Κουρέτα, Σωτήρη Λαϊνιώτη, Φώτη Λαχανιώτη, Νίκο Βασιλείου, Σταύρο Νταλαχάνη, Ακη Πετρούτσο, Μάκη Πομώνη, Σία Ντούκα, Κωνσταντίνο Βασιλείου, Σπυριδούλα Παρασκευοπούλου, Νίκο Πολίτη, Καλλιόπη Παπακωνσταντή, Αννα Λυκούδη, Λέτα Παστού. Από το χάντμπολ τους Τζίμη Πολίτη, Σάκη Παπαγιαννόπουλο, Ντίνα Παπάκου, Ελένη Καράμπαλη.

Και ακόμα, τους Κώστα Λογαρά, Ασπα Αντωνάτου, Νίκο Φουτρή, Δημήτρη Τσαούσογλου, Τάσο Τζόλα κ.ά.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ