2014-11-29 12:34:27
Φωτογραφία για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ντυμένη στα μαύρα για τον ξαφνικό θάνατο του Μπρούνο
Ντυμένη στα μαύρα και στεναχωρημένη εμφανίστηκε το πρωί στην εκπομπή της η Κωσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια πενθεί για τον ξαφνικό θάνατο του σκύλου της.

Η εκπομπή της "Σπίτι μου Σπιτάκι μου", πλέον θα βγαίνει στον αέρα στις 09:45 και θα ολοκληρώνεται στις 13:00. Η παρουσιάστρια που έκανε έναρξη με το τραγούδι "Μείνε" του Αντώνη Ρέμου, καλημέρισε τους τηλεθεατές της λέγοντας ότι άλλαξε η ώρα της εκπομπής της και ότι λείπει κάποιος.

«Καλημέρα σας! Μια δύσκολη μέρα σήμερα... Πολλές αλλαγές όπως θα παρατηρήσετε, παρά τέταρτο βλέπω το ρολόι μου... Λείπει και κάποιος... Λείπει δεν είναι εδώ, αλλά θα είναι πάντα στη σκέψη μας. Εγώ νιώθω ότι θα είναι πάντα. Ο Μπρούνο ήταν και παρέα σας γιατί όταν τον είχα πρωτοφέρει δεν είχα σκεφτεί ότι θα μπει σε όλα τα σπίτια και θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι. Το έχω δει πραγματικά από όλα αυτά τα μηνύματα που έχετε μοιραστεί μαζί μου από χθες και τα τηλέφωνα που παίρνετε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη δύναμη που μου δίνετε. Θα τα καταφέρουμε. Θα με συγχωρέσετε σήμερα, δεν θα είμαι πολύ γελαστή, αλλά εδώ θα είμαστε όλοι παρέα».


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, γνωστοποίησε η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο facebook τον ξαφνικό θάνατο του Μπρούνο.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι τη σημερινή μέρα τη φαντάζομαι, δεν τη ζω.. Τη ζει κάποιος άλλος στο σώμα μου. Δεν ξέρω αν έχω άλλα δάκρυα, δε ξέρω ποιος μπορεί να με παρηγορήσει..το μόνο που θέλω είναι να ξυπνήσει..», και πόσταρε την ακόλουθη φωτογραφία. Όπως μάθαμε πριν λίγο ο τετράποδος φίλος της, Μπρούνο, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά έπειτα από καρδιακή προσβολή, προκαλώντας, όπως είναι φυσικό, μεγάλη θλίψη στην παρουσιάστρια που δεν τον αποχωριζόταν ποτέ.

Πηγή: madata
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ