2014-11-30 11:11:05
Φωτογραφία για ΣΑΡΑΠΙΑ ΚΑΙ... ΡΟΥΙΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Τους Πάμπλο Σαράμπια και Μπράγιαν Ρουίς φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση των άκρων του την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» που επικαλείται μετάδοση του ραδιοφωνικού σταθμού «Cope»... «εκπρόσωπος των πρωταθλητών Ελλάδος ρώτησε την Χετάφε για το μέλλον του Σαράμπια», σημειώνοντας ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ο Ισπανός εξτρέμ είναι από τους παίκτες που ανέδειξε ο Μίτσελ στη θητεία του ως προπονητής των ακαδημιών της Ρεάλ και που πλέον αγωνίζεται στη Χετάφε. Φέτος μετρά ήδη 13 συμμετοχές με τη φανέλα των Μαδριλένων, που δεν δείχνουν πάντως ιδιαίτερα πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον 22χρονο μεσοεπιθετικό μεσούσης της σεζόν.

Την ίδια στιγμή, ένα όνομα που είχε «παίξει» και το περασμένο καλοκαίρι στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, κάνει και πάλι την εμφάνισή του. Ο λόγος για τον Μπράγιαν Ρουίς, συμπαίκτη του Τζόελ Κάμπελ στην εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα, την οποία αντιμετώπισε και η εθνική Ελλάδας το περασμένο καλοκαίρι στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός της Φούλαμ είχε προταθεί και το καλοκαίρι στους ερυθρόλευκους, ώστε να αποκτηθεί πακέτο με τον Κώστα Μήτρογλου, όμως οι ερυθρόλευκοι στράφηκαν σε άλλες λύσεις. Ο Κοσταρικανός φαίνεται πως προτάθηκε εκ νέου και έχει μπει στα υπόψιν τον ανθρώπων του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ