2014-11-30 11:12:00
Φωτογραφία για Επίθεση αναρχικών στον Αλέξη Κούγια στην καρδιά των Εξαρχείων
Επίθεση απο τους «Αναρχικοί με Συνείδηση» δέχθηκε την περασμένη Τετάρτη ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας την ώρα που έπινε τον καφέ του στην οδό Κωλέτη στα Εξάρχεια.

Ο ποινικολόγος ανέφερε για το περιστατικό: «Βρισκόμουν με φίλους στην καρδιά των Εξαρχείων, όπως πηγαίνω σχεδόν κάθε μέρα. Εμφανίστηκαν καμιά δεκαριά άτομα με κουκούλες, άρχισαν να με βρίζουν. Μπέρδεψαν τον Κορκωνέα με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Με έβρισαν, τους έβρισα και τελείωσε. Αυτό συμβαίνει τα τελευταία 6 χρόνια σχεδόν κάθε φορά που πηγαίνω στα Εξάρχεια».

Σε ένα κείμενο στο indymedia, που υπογράφουν οι «Αναρχικοί με Συνείδηση» αναφέρεται: «Στις 26/11 το μεσημέρι για καλή μας τύχη πετύχαμε τον υπερασπιστή των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ του ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ τον ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ να πίνει τα τσεκουράκια του στην οδό Κωλέτη, κοντά στο σημείο που έπεσε ΝΕΚΡΟΣ ο 15χρονος ΣΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ δώσαμε ένα μάθημα σε αυτόν τον ΛΕΚΕ του συστήματος για να θυμάται τις μέρες που ΕΡΧΟΝΤΑΙ.... Αφιερώνουμε αυτήν μας την ΠΡΑΞΗ {έστω και τυχαία} ΣΤΟΝ φίλο του ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ ο οποίος είναι ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ από 10/11 και στον επίσης ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΔΗ ΖΗΤΑΕΙ».

Πηγή: newpost
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ