2014-11-30 19:32:27
Φωτογραφία για Κάμπος : «Κάθε ματς είναι τελικός»
Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας ο προπονητής του ΑΡΗ κ.Πάουλο Κάμπος μετά τη νίκη επί του Βυζαντίου χαρακτηρίζοντας στη 

συνέντευξη τύπου δίκαιη την επικράτηση. Τόνισε ότι κάθε παιχνίδι είναι τελικός ενώ ευχαρίστησε θερμά τους οπαδούς της ομάδας που για 

ακόμα μια φορά έδωσαν βροντερό παρόν παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καλή εμφάνιση, δίκαιη νίκη. Είναι γεγονός ότι ματς με ματς γινόμαστε καλύτεροι, σε όλους τους τομείς. Κάναμε κάποια λάθη και είναι λογικό, γιατί είμαι στη Θεσσαλονίκη μόλις τρεις βδομάδες.

Σε τέσσερα παιχνίδια, μαζί με το φιλικό με την Καλαμαριά, δεν δεχθήκαμε γκολ, ενώ έχουμε βάλει επτά, κάτι που είναι καλό στην ψυχολογία. 

Η απροσεξία στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα του αγώνα, λίγο έλειψε να μας στοιχίσει το γκολ, αν ο Καρατζιοβαλής δεν είχε προσοχή και σωστή αντίδραση. Είχαμε τη δυνατότητα να αυξήσουμε το σκορ, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. 


Είμαι ευχαριστημένος από τη μαχητικότητα των παικτών.

Για τους οπαδούς έχω να πω μεγάλο ευχαριστώ, γιατί ήρθαν με βροχή να μας υποστηρίξουν και ελπίζω την επόμενη βδομάδα να έχουμε πιο πολλούς στο γήπεδο. Γι αυτούς παίζουμε. Δεν θέλω χαλάρωση, γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή. Μόλις οκτώ παιχνίδια έχουμε δώσει και κάθε εβδομάδα θα είναι και πιο δύσκολα.

Το αποτέλεσμα ήταν σήμερα τέτοιο, που κάναμε αλλαγές σε παίκτες με κάρτες. Ολοι δουλεύουμε ως ομάδα, από τον πρόεδρο ως το τεχνικό τιμ για το αποτέλεσμα. Ελπίζω η δουλειά μου να είναι ανάλογη με εκείνη που έκανα στον Αστέρα Τρίπολης, που είχαμε ανεβεί στην Α` εθνική. Ο ΑΡΗΣ είναι δυνατό σωματείο. Κάθε ματς είναι τελικός, δε μπορούμε το ξεχάσουμε αυτό. Είναι ένα στοίχημα. 

Κάθε εβδομάδα θα αντιμετωπίζουμε την ίδια κατάσταση με τους αντιπάλους.

Ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα και οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Δεν είναι δουλειά μου να μιλήσω για το θέμα».
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ