2014-11-30 20:58:04
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΤΣΟΥΡΟΥΤΑΣ!
Το πρώτο βήμα για πρόκριση στους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς αγώνες, οι οποίοι θεσπίστηκαν φέτος για πρώτη φορά και θα διεξαχθούν τον Ιούλιο στο Μπακού, έκανε ο αθλητής Ξιφασκίας του Ολυμπιακού, Γιώργος Τσουρούτας.

Ο 27χρονος πρωταθλητής Ελλάδας, αναδείχθηκε πρώτος στο Τουρνουά που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ και στο οποίο μετείχαν οι επτά καλύτεροι Έλληνες αθλητές στο αγώνισμα της Σπάθης.

Ο Γιώργος Τσουρούτας αφού προκρίθηκε εύκολα στην τετράδα, νίκησε στον ημιτελικό τον Δημήτρη Καφανταρίδη από τον Κωστέα Γείτονα με 15-10, και στον τελικό επιβλήθηκε του Ρομπέρτο Ντάβολι της ΑΕΚ με 15-12.

Πάει Βουδαπέστη Με την πρωτιά στους αγώνες αυτούς ο Γιώργος Τσουρούτας εξασφάλισε την πρόκριση για το προ-ολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη (20-21 Δεκεμβρίου. Στο Τουρνουά της Βουδαπέστης θα πάρουν μέρος οι καλύτεροι ξιφομάχοι της Ευρώπης.

Με το βλέμμα στο Μπακού


Ο αθλητής του Ολυμπιακού λοιπόν θα μετέχει σε αυτή τη διοργάνωση όπου θα διεκδικήσει την είσοδό του στην πρώτη τετράδα η οποία προκρίνεται στους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς αγώνες που θα γίνουν τον προσεχή Ιούλιο στο Μπακού και έχουν θεσπιστεί φέτος για πρώτη φορά.

Τσουρούτας: Το πρώτο βήμα!

Ύστερα από την πρωτιά που κατέκτησε στους αγώνες του ΟΑΚΑ και του εξασφάλισε την συμμετοχή στο Τουρνουά της Βουδαπέστης, ο Γιώργος Τσουρούτας δήλωσε:

«Ήταν το πρώτο βήμα για την πρόκριση μου στο Μπακού. Τώρα θα δουλέψουμε τρεις εβδομάδες με τον προπονητή μου για να ολοκληρωθεί ο στόχος που είναι η πρόκριση στο Μπακού!»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ