2014-12-01 09:48:10
Φωτογραφία για ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ... «ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ» ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Η πολύ καλή παρουσία Αυλωνίτη, Μπουχαλάκη, Φορτούνη και Μπενίτες με τον Ολυμπιακό στην Κέρκυρα έβαλε σε... σκέψεις τον Μίτσελ εν όψει… ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός έφερε εις πέρας με συνοπτικές διαδικασίες την αποστολή στπ νησί των Φαιάκων και ήδη σκέφτεται την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30), όπου με νίκη ανακαταλαμβάνει την κορυφή της Super League.

Ο Μίτσελ έβαλε στο… κεφάλι του αγωνιστικό «πονοκέφαλο». Και αυτό γιατί παρόλο που επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τους Αμπιντάλ, Εντινγκά, Αφελάι και Μήτρογλου, στον πάγκο τον Μανιάτη και να χρησιμοποιήσει για ένα ημίχρονο τον Τσόρι, οι περισσότεροι αντικαταστάτες τους τα πήγαν... περίφημα!

Ο Αυλωνίτης έκανε μια ακόμη καλή εμφάνιση στα μετόπισθεν, ο Μπουχαλάκης έδωσε συνέχεια στην καλή του παρουσία με τον Πανθρακικό στη μεσαία γραμμή, ο Φορτούνης βοήθησε πολύ στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ ο Μπενίτες παρότι δεν σκόραρε ήταν πολύ κινητικός και μέσα σε όλες τις επικίνδυνες φάσεις.


Δεν είναι καθόλου απίθανο κάποιοι από αυτούς να διατηρηθούν στο βασικό σχήμα για τον αγώνα κορυφής που ακολουθεί, αφού ο Ισπανός τεχνικός ξέρει να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές του που αποδίδουν καλά.

Στα κέρδη του Ολυμπιακού από το χθεσινό παιχνίδι στην Κέρκυρα συγκαταλέγεται και η παρουσία του Σιόβα. Αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο και είχε καλή παρουσία, αλλά είναι εμφανές πως του λείπει ακόμη αγωνιστικός ρυθμός. Δύσκολα θα βρεθεί στην 11άδα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Μίτσελ τον υπολογίζει πολύ και θα του δίνει σταδιακά περισσότερες ευκαιρίες για να ξαναμπεί στον ανταγωνισμό για το βασικό σχήμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ