2014-12-01 16:08:20
Φωτογραφία για Πάτρα: Σύννεφα σκόνης μέχρι και την Τετάρτη
Σύννεφα, ασθενείς κατα τόπους βροχοπτώσεις και υψηλή συγκέντρωση σκόνης θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα και αύριο. Ειδικότερα η σκόνη στην ατμόσφαιρα πάνω από την αχαϊκή πρωτεύουσα, θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα τουλάχιστον εως την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα ενώ οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Συννεφιά προβλέπεται για την Πάτρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 2/12, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ