2012-04-30 06:54:03
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Διασταυρώσεις τρόμου στην πόλη - Τροχαίο το απόγευμα της Κυριακής
Τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα γύρω στις 18:00 στην Πρέβεζα στην περιοχή του... Υδατόπυργου και στην διασταύρωση Ιερού Λόχου και Δαβάκη.

Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 3 άτομα (2 γυναίκες και ένας άντρας) που κινούνταν επί της οδού του Ιερού Λόχου παραβίασε στοπ με αποτέλεσμα να χτυπήσει πλαγιομετωπικά άλλο αυτοκίνητο που κινούνταν κανονικά επί της Διαβάκη με επιβάτες ένα νεαρό ζευγάρι. Από την σύγκρουση το δεύτερο αυτοκίνητο ανετράπη μερικώς πέφτοντας σε τσιμεντένιο φράχτη σπιτιού.

Στο σημείο έφτασε αυτοκίνητο της τροχαίας Πρέβεζας και δύο ασθενοφόρα καθώς και όχημα της πυροσβεστικής.

Από την σύγκρουση ευτυχώς σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν τραυματίστηκαν σοβαρά οι πέντε επιβαίνοντας των δύο οχημάτων.

Έχουν εξαφανιστεί από το σημείο τα ειδικά πρόσθετα για την μείωση της ταχύτητας

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο του ατυχήματος και επί της οδού Ιερού Λόχου υπήρχαν στο οδόστρωμα ειδικά πρόσθετα για να αναγκάζονται οι διερχόμενοι οδηγοί με κατεύθυνση προς Δαβάκη να μειώνουν ταχύτητα.


Τα περισσότερα κομμάτια αυτών έχουν χαλάσει και έχουν αφαιρεθεί. Για ένα διάστημα υπήρχαν κομμάτια στην άκρη του δρόμου αλλά δυστυχώς κανείς δεν φρόντισε είτε να τα αντικαταστήσει είτε να αποκαταστήσει ζημιά.

Να θυμηθούμε πριν αρκετό καιρό το θανατηφόρο τροχαίο λίγο πιο πάνω στην διασταύρωση Δαβάκη και Δ. Σολωμού όπου έχουν τοποθετηθεί σε όλο το πλάτος της Δ. Σολωμού και στις δύο πλευρές υπερυψωμένα πρόσθετα για την μείωση της ταχύτητας. Ας ελπίσουμε ότι στο σημείο που συνέβη το σημερινό ατύχημα δεν θα χρειαστεί να θρηνήσουμε θύματα για να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.

pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΜΕΡΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΜΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ