2014-12-01 19:02:06
Φωτογραφία για Κινδύνεψε η ζωή της Αντζελίνα Τζολί
Η Αντζελίνα Τζολί θα έπρεπε να είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο καθώς φαίνεται ότι με ό,τι καταπιάνεται έχει επιτυχία. Μαμά 6 παιδιών, σύζυγος Μπραντ Πιτ, βραβευμένη ηθοποιός κι επιτυχημένη εισπρακτικά, σκηνοθέτις, ακτιβίστρια κ.λπ κλπ.

Ωστόσο, τελευταία τα πράγματα δεν της πάνε και τόσο καλά. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα οι φωτογραφίες της να μαλώνει με τον σύζυγό της στο μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Σίδνεϊ έκαναν τον γύρο του κόσμου, ενώ στην πρεμιέρα στο Βερολίνο εμφαν΄σιτηκε στεναχωρημένη και μόνη.

Χθες το βράδυ, όμως, κινδύνευσε ακόμη και η ζωή της. Καθώς επέστρεφε σπίτι μετά την πρεμιέρα της νέας της ταινίας Unbroken στο Μπέβερλι Χιλς, ο οδηγός της λιμουζίνας που είχε νοικιάσει έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από την έντονη βροχόπτωση, χτύπησε το κράσπεδο, δύο λάστιχα έσκασαν και το όχημα παρ' ολίγο να αναποδογυρίσει, όπως μεταδίδει το x17online.com.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σταρ δεν τρσυματίστηκε, απλώς ανησύχησε πολύ και περίμενε στωϊκά στην άκρη του δρόμου να έρθει άλλο αυτοκίνητο να τη μεταφέρει σπίτι.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ