2014-12-02 09:52:05
Φωτογραφία για H νομιμοποίηση της μαριχουάνας στις ΗΠΑ άνοιξε χρυσές δουλειές σε κάποιους!
Η απόφαση ορισμένων πολιτειών των ΗΠΑ να νομιμοποιήσουν τη χρήση μαριχουάνας, δημιουργεί μία σειρά νέες επιχειρήσεις, οι οποίες επωφελούνται από την αυξημένη ζήτηση για το προϊόν. Ας δούμε που δραστηριοποιούνται αυτές οι επιχειρήσεις:

Μεταφορά-Παράδοση

Η Ease είναι μία νέα υπηρεσία παράδοσης μαριχουάνας που λειτουργεί στο Σαν Φρανσίσκο. Απλά «ανοίγεις» ένα application στο κινητό σου, επιλέγεις την ποικιλία, την ποσότητα και τον τόπο παράδοσης και πραγματοποιείς την παραγγελία σου. Σε 20 λεπτά το προϊόν είναι εκεί που θέλεις!

Επιχειρηματικές συμβουλές

Κάθε νέα επιχείρηση έχει ανάγκη από τις συμβουλές των ειδικών. Αυτό ακριβώς κάνει η MedMen για τις εταιρείες που έχουν αποφασίσει να δραστηριοποιηθούν στη μαριχουάνα. Παρέχει νομικές συμβουλές αλλά και συμβουλές management. Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην Καλιφόρνια αλλά τώρα επεκτείνεται και σε άλλες πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει τη μαριχουάνα.

Καταλύματα

Ειδικά καταλύματα στη φύση, στα οποία επιτρέπεται η χρήση μαριχουάνας και όχι μόνο. Μία τέτοια εταιρεία είναι η Get High Getaway, η οποία προσφέρει και προσωπικό οδηγό για όλο το 24ωρο.

Ανθοπωλεία

Μπορεί να φαίνεται περίεργο αλλά η εταιρεία Buds and Blossoms στο Κολοράντο, αποφάσισε ότι μπορεί να φτιάχνει νυφικές ανθοδέσμες από μαριχουάνα, τις οποίες μετά το ευτυχές ζευγάρι μπορεί να... καπνίσει!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ