2014-12-02 10:06:29
Φωτογραφία για ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)
Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους παίκτες τους, από τον Ολυμπιακό, θα έχουν Πατρινοί φίλαθλοι.

Οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν στο κλειστό της Περιβόλας απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών στις 17 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League. Με αφορμή την εν λόγω αναμέτρηση η εκ των χορηγών εταιριών της ΚΑΕ, Τράπεζα Πειραιώς, και η πιστωτική κάρτα Olympiacos B.C. World MasterCard δίνουν την ευκαιρία στους φιλάθλους να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Η ανακοίνωση:

«Θέλεις να δεις τους αγαπημένους σου παίκτες στην Πάτρα, από ακόμα πιο κοντά; Η Olympiacos B.C. World MasterCard σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις από κοντά την αγαπημένη σου ομάδα και να κερδίσεις πλούσια δώρα! Απόκτησε την Olympiacos B.C. World MasterCard κάνοντας αίτηση σε όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς στην Πάτρα από 01/12/14 έως τις 19/12/14 και μπες αυτόματα στην κλήρωση για να γνωρίσεις από κοντά την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού! Ακόμα, κέρδισε εισιτήρια για τον αγώνα Απόλλων Πάτρας - Ολυμπιακός και άλλα πλούσια δώρα της ομάδας σου.


Αναλυτικά τα δώρα: Έξι τυχεροί θα γνωρίσουν την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού από κοντά, εκ των οποίων δύο τυχεροί θα κερδίσουν και από 1 διπλό εισιτήριο για τον αγώνα Απόλλων Πάτρας - Ολυμπιακός, ένας τυχερός θα κερδίσει και μία υπογεγραμμένη φανέλα, ένας τυχερός θα κερδίσει και μία υπογεγραμμένη μπάλα. Τα επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς στην Πάτρα είναι: Έλληνος Στρατιώτου 85 και Λευκωσίας 21 - Κορίνθου 224 - Αγίου Ανδρέα 123 - Έλληνoς Στρατιώτου 5 - Αμερικής 57 και Θεοδότου - Αγ. Ανδρέου 107 και Ασκληπιού - Ανθείας 233 - Ρήγα Φεραίου 52 και Κολοκοτρώνη - Γ. Παπανδρέου 104 και Ιωνίας - Μαιζώνος 173 και Κανάρη - Γούναρη 61 - Ιερόθεου και Σμύρνης 92 - Μαιζώνος 104».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ