2014-12-02 17:59:59
Φωτογραφία για H πολλά υποσχόμενη Αμαρυλλίς έφερε σεισμό με την εμφάνισή της στο Έναστρον! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες...
Η πολλά-υποσχόμενη Αμαρυλλίς, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τον εκρηκτικό συνδυασμό ξεχωριστής γυναικείας λαϊκής φωνής και δυνατής σκηνικής παρουσίας, κατάφερε το περασμένο καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη να περάσει με απόλυτη επιτυχία τη δοκιμασία να σταθεί δίπλα σε δύο μεγάλους καλλιτέχνες όπως είναι ο Βασίλης Καρράς και ο Στέλιος Ρόκκος. Στο φετινό σχήμα του ΕΝΑΣΤΡΟΝ που αναμένεται να γίνει talk of the town, η Αμαρυλλίς είναι πανέτοιμη να σαγηνεύσει το κοινό με την ξεχωριστή λαϊκή της χροιά και τη δυναμική και γοητευτική παρουσία της!

Μεγάλη εντύπωση όμως μας έκανε η πραγματικά μοναδική εμφάνισή της στιλιστικά. Έχουμε χρόνια να δούμε τραγουδίστρια αντικειμενικά τόσο όμορφα ντυμένη με θηλυκότητα και όχι με τις γνωστές προκλητικές και καθόλου καλαίσθητες εμφανίσεις. Τελικά η Αμαρυλλίς εκτός από φωνή και εμφάνιση, κατέχει και ιδιαίτερο γούστο στις εμφανίσεις. Δηλαδή όλο το πακέτο που θα την απογειώσει επαγγελματικά στο μέλλον, αφού μαθαίνουμε ότι είναι και εξαιρετικό παιδί!

Δείτε πιο κάτω τις φωτογραφίες που σας εξασφαλίσαμε:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ