2014-12-02 22:07:04
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
O Mίτσελ αμφιταλαντεύεται για τον επθετικό και μία θέση στα άκρα της επίθεσης με τον Μπενίτες να έχει αποκτήσει πλέον ουσιαστικές πιθανότητες αλλά και το... πάνω χέρι για βασικός.

Ενδεκάδα με Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτη, Φουστέρ, Αφελάι, Τσόρι και Μπενίτες φαίνεται να ετοιμάζει για τον ΠΑΟΚ ο Ισπανός τεχνικός.

Σε σχηματισμό 4-2-3-1 ο Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ, δεξιά ο Ελαμπντελαουί, αριστερά ο Μασουακού και κέντρο άμυνας με Μποτία και Αμπιντάλ, εκτός και εάν υπάρχει η... έκπληξη με τον Αυλωνίτη. Στον άξονα οι Μιλιβόγεβιτς και Μανιάτης, δεξιά ο Φουστέρ, αριστερά ο Αφελάι, επιτελικός ο Τσόρι και κορυφή ο Μπενίτες.

Για τον Παραγουανό όλα δείχνουν πως έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι του Μήτρογλου. Το άκρως θετικό πρόσημό του με την Κέρκυρα έκανε τον Μίτσελ να έχει ένα μεγάλο... δίλημμα ως προς την θέση του φορ. O Mήτρογλου παραμένει πάντα στο... κόλπο για την ενδεκάδα αλλά όχι ως φαβορί. Επιπλέον το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού προβληματίζεται κυρίως και για την μία θέση στα άκρα. Ο Φουστέρ μοιάζει και είναι πιο σίγουρος από τον Αφελάι και ενώ υπάρχει για τα άκρα η επιλογή του Κασάμι, αυτή του Ντοσεβί αλλά και ο Φορτούνης.


Για τον Φορτούνη μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μελετήθηκε ένα πλάνο-έκπληξη. Με τον νεαρό Έλληνα να τοποθετείτε είτε αριστερά στην επίθεση είτε πίσω από τον φορ.

Υπενθυμίζεται πως στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι οι εξής 18: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς και Μήτρογλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ