2014-12-02 22:30:19
Φωτογραφία για ΕΧΡΙΣΕ... ΦΑΒΟΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΜΙΤΣΕΛ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ!
Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχρισε... φαβορί τον Ολυμπιακό για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και ο λόγος είναι ότι παίζει στην έδρα του. Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε με κολακευτικά λόγια για την δουλειά που κάνει ο Μίτσελ στο Λιμάνι, όπως άλλωστε έκανε και νωρίτερα ο Ισπανός τεχνικός για τον Έλληνα προπονητή.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αρχικά είπε τα εξής: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρώτον γιατί ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα. Δεύτερον γιατί εμείς έχουμε πολλά προβλήματα, με τραυματισμούς, με κάποια παιδιά που έχουν αρκετή κόπωση και από το παιχνίδι της Κυριακής, επειδή είχαμε μικρό χρονικό διάστημα να παίξουμε ένα παιχνίδι με τον Πανθρακικό, συν ότι η ομάδα υπερέβαλε δυνάμεις και εαυτόν για να πάρει με τον Πανθρακικό ένα καλό αποτέλεσμα, δεν είχαμε δηλαδή ένα εύκολο απόγευμα. Όλα αυτά κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθειας μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι».


Στη συνέχεια μίλησε για τον Ολυμπιακό και στις δυσκολίες που υπάρχουν για την ομάδα του. «Παίζουμε με μία ομάδα που τα τελευταία πολλά χρόνια πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Αλίμονο στον καθένα από εμάς που θα πετάει στα σύννεφα και θα πει διάφορα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που είναι το φαβορί επειδή παίζει στην έδρα του, αφού κι εμείς αν παίζαμε στην έδρα μας θα ήμασταν το φαβορί για τη νίκη. Αυτή τη στιγμή φαβορί λοιπόν είναι ο Ολυμπιακός και πρέπει κι εμείς να πάμε όσο πιο καλά προετοιμασμένοι γίνεται και ό,τι πει η Παναγία, δε θα τρελαθούμε κιόλας».

Τέλος έκανε το δικό του σχόλιο για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλες. «Δεν περίμενα να μιλήσω για τον Μίτσελ σήμερα. Εγώ είχα πει όταν πριν από ενάμιση χρόνο έγραφαν ότι θα φύγει, ότι έχετε έναν πολύ καλό προπονητή, αφήστε τον να δουλέψει και θα δείτε τα αποτελέσματα, μη βιαστείτε, γιατί όντως είναι ένας πολύ καλός προπονητής και τα αποτελέσματα το δείχνουν και μιλάνε από μόνα τους. Μιλάνε τα έργα δε μιλάει αυτός».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ