2014-12-03 01:17:44
Φωτογραφία για Πάτρα: Επεισόδια στην πορεία για Ρωμανό και Κωστάρη - Νεαροί έσπασαν τζαμαρία Τράπεζας, έπεσε και μολότοφ
Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, στο κέντρο της Πάτρας με τη λήξη της πορείας στο πλαίσιο της συμπαράστασης στους Ρωμανό και Κωστάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες νεαροί που φορούσαν κουκούλες έσπασαν, με καδρόνια, την τζαμαρία υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη διασταύρωση Ζαΐμη και Μαιζώνος. Παράλληλα έριξαν και μια μολότοφ.

Στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας Ρωμανό και Κωστάρη στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου, συμμετείχαν περί τα 500 άτομα που πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Η συγκέντρωση και πορεία διοργανώθηκε από την Νεολαία- Κομμουνιστικής Απελευθέρωσης Πάτρας, η οποία με ανακοίνωσή της εκφράζει τη συμπαράστασή της και την αλληλεγγύη της «στους Νίκο Ρωμανό και Ηρακλή Κωστάρη που με το έσχατο μέσο της απεργίας πείνας αγωνίζονται για να τους παρασχεθούν οι προβλεπόμενες για όλους τους κρατούμενους εκπαιδευτικές άδειες, για τις οποίες και οι δύο πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα πρόσκληση για συμμετοχή στην πορεία απηύθυνε και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, ενώ τη συμπαράσταση στο Νίκο Ρωμανό δήλωσε με ανακοίνωσή της και η Δημοτική Αρχή της Πάτρας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ