2014-12-03 03:31:06
Φωτογραφία για Επίσκεψη Κούρκουλα στην Αίγυπτο
Στην Αίγυπτο θα βρεθεί αύριο ο υφυπουργός Εξωτερικών  Δημήτρης Κούρκουλας, ο οποίος θα συμμετάσχει στην 8η Μικτή Διυπουργική Επιτροπή.

Τον κ. Κούρκουλα θα συνοδεύουν εκπρόσωποι των υπουργείων Υγείας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ναυτιλίας και Αιγαίου, καθώς και εκπρόσωποι του Enterprise Greece, του ΕΒΕΑ, των Οργανισμών Λιμένος Πειραιά και Λιμένος Αλεξανδρούπολης, της Ένωσης Εμπορικών Επιμελητηρίων και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν στελέχη του επιχειρηματικού τομέα από τους κλάδους των κατασκευών και δομικών υλικών, των αγροτικών προϊόντων και της ιχθυοκαλλιέργειας και της πληροφορικής και τεχνολογίας.

Ο κ. Κούρκουλας θα εγκαινιάσει τις εργασίες του Επιχειρηματικού Συνεδρίου «Egypt-Greece Business Forum» και θα υπογράψει διμερές Πρωτόκολλο Οικονομικής και Τεχνικής Συνεργασίας, καθώς και διμερείς ελληνο-αιγυπτιακές συμφωνίες αθλητικής, αγροτικής συνεργασίας.

Στο περιθώριο του Συνεδρίου και πέραν των κρατικών συμφωνιών, θα υπογραφούν, επίσης, συμφωνίες μεταξύ Ενώσεων Επιμελητηρίων, Φορέων Προσέλκυσης Επενδύσεων και Οργανισμών Λιμένων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ