2014-12-03 16:07:29
Φωτογραφία για Συγκλονίζουν οι γονείς που ζητούν ευθανασία για την 4χρονη άρρωστη κόρη τους...
Δύο απελπισμένοι γονείς από την Κίνα παρακαλούν τους γιατρούς να δώσουν τέλος στη ζωή της 4χρονης κόρης τους που πάσχει από καρκίνο.

Η μικρή Zhao Zihan, από την επαρχία Shaanxi της βορειοδυτικής Κίνας, πάσχει από καρκίνο στον αμφιβληστροειδή χιτώνα του αριστερού της ματιού, εδώ και δύο χρόνια. Παρόλο που το μάτι του 4χρονου κοριτσιού αφαιρέθηκε, ο καρκίνος έκανε μετάσταση στο λαιμό της και, όπως επιμένουν οι γονείς της, η κόρη τους ζει μια μαρτυρική ζωή.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει το 4χρονο κορίτσι είναι μη ιάσιμη, ενώ η ασθένεια του παιδιού βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. Οι γονείς της 4χρονης Κινέζας, ο 27χρονος Zhao Lipeng και η 25χρονη σύζυγός του Lili, παρακαλούν τους γιατρούς να κάνουν ευθανασία στο παιδί και να σταματήσουν μια για πάντα το μαρτύριο της, γεμάτη πόνο και δυσκολίες, ζωής της.

Η 4χρονη Zhao, μέσα σ' αυτά τα δύο χρόνια, υποβάλλεται σε επώδυνες θεραπείες και υποφέρει από φρικτούς πόνους. Οι γονείς της επιμένουν πως αφού δεν υπάρχει η ελπίδα να βελτιωθεί η υγεία της, τότε καλύτερα είναι να πάψει να υποφέρει, αλλά να φύγει από τη ζωή νωρίτερα και με ανώδυνο τρόπο.

Στην Κίνα, η ευθανασία απαγορεύεται δια νόμου, όμως τα δύο τρίτα του πληθυσμού δείχνουν μια ανοχή στη διαδικασία αυτή, σύμφωνα με πρόσφατη σχετική έρευνα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ