2014-12-05 23:09:30
Φωτογραφία για Ηλεία: Σοβαρός τραυματισμός 24χρονου - Έπεσε από γεφύρι 5 μέτρων
Σοβαρός τραυματισμός ενός νεαρού άνδρα περίπου 24 ετών συνέβη την περασμένη Τετάρτη, έπειτα από πτώση σε γεφύρι από ύψος 5 μέτρων.

Ο νεαρός από την περιοχή Πράσινο του νομού Ηλείας, σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ iliaoikonomia.gr, οδηγούσε τη βέσπα του σε αγροτικό δρόμο ανάμεσα στο Πράσινο και τα Λαστέικα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του δικύκλου (αναφορές κάνουν λόγο για παρουσία Ι.Χ. στο χώρο) με αποτέλεσμα να πέσει από γεφύρι περίπου 5 μέτρων και να τραυματιστεί σοβαρά στην λεκάνη και να μην κινεί σχεδόν καθόλου τα πόδια του. Άμεσα άτομο που τον είδε κάλεσε το ΕΚΑΒ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δυστυχώς το ΕΚΑΒ, αν και έφτασε πολύ γρήγορα, δεν μπορούσε να προσεγγίσει τον χώρο και έτσι ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να τον απεγκλωβίσει από το σημείο.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έπειτα στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν αρκετά σοβαρή, όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr.

Το πρωί της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου 2014 υποβλήθηκε σε πολύωρη εγχείριση με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ