2014-12-05 23:11:14
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ...
Την ικανοποίησή του για το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασαν οι παίκτες του κόντρα στον Υδραϊκό εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού Θιδωρής Βλάχος.

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ο Υδραϊκός μπορεί να είναι μια νέα ομάδα στην κατηγορία αλλά οι παίκτες του δεν είναι νέοι, είναι παλιοί συμπαίκτες μας και αντίπαλοι μας. Εμείς προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Ραντνίσκι στις 17 του μήνα και σήμερα θέλαμε να δούμε τον αγώνα ως μια πολύ καλή προπόνηση και μέσα από αυτόν να δούμε τα θετικά αλλά και τα αρνητικά στο παιχνίδι μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα βελτιώσουμε.

Δυστυχώς τα όσα συμβαίνουν στην εθνική ομάδα μας επηρεάζουν πολύ μιας και έχουμε 10 παίκτες σε αυτήν και λογικό είναι το μυαλό των παικτών μου να είναι και εκεί μιας και η εθνική ομάδα είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και για αυτούς αλλά και για εμάς.

Εμείς προσπαθούμε να τους υποστηρίξουμε και να τους βοηθήσουμε να απεγκλωβιστούν από όσα τους απασχολούν, νομίζω ότι αυτό είναι ένα εμπόδιο για την προετοιμασία της ομάδας για τους δύσκολους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ που έρχονται μιας και οι αθλητές μου αποπροσανατολίζονται.

Το άλλο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν αρκετοί δύσκολοι αγώνες στο Ελληνικό πρωτάθλημα έτσι ώστε να μπορούμε να βγάζουμε συμπεράσματα για τις αγωνιστικές δυνατότητες μας σε υψηλού επιπέδου αγώνες.

Τα πάντα είναι θέμα διαχείρισης και πρέπει να ξεπεράσουμε τα προβλήματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά ο Βλάχος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ