2014-12-06 10:54:04
Φωτογραφία για ΩΡΑ ΝΑ... ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!
Τα ψέματα... τελείωσαν στον Ολυμπιακό και από σήμερα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα οι ερυθρόλευκοι καλούνται να κάνουν ένα σερί νικών, το οποίο θα τους φέρει ξανά στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας.

Στο παρελθόν ανήκει η ήττα από τον ΠΑΟΚ και πλέον στο Λιμάνι καλούνται να... αντιδράσουν, κάνοντας ένα σερί νικών ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).

Πλέον οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν τα περιθώρια για άλλες απώλειες, ενώ ακολουθεί την Τρίτη το παιχνίδι με τη Μάλμε για την τελευταία αγωνιστική του Champions League που μπορεί υπό προϋποθέσεις να κρίνει ακόμα και τη δεύτερη θέση στον πρώτο όμιλο. Αυτά ζήτησε μεταξύ άλλων και ο Μίτσελ στη χθεσινή του ομιλία προς τους παίκτες του.

«Δεν ήμασταν έξυπνοι με τον ΠΑΟΚ. Ημασταν και άτυχοι σε ορισμένες φάσεις. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά μας έλειψε το γκολ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να σηκώσει ο καθένας το κεφάλι ψηλά και όλοι μαζί σαν ομάδα για να πάμε μπροστά», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:


«Δεν στεκόμαστε στην ήττα, αλλά στο πώς παρουσιαστήκαμε και φάνηκε σαν να μην δίνουμε το 100%, κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί».

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μίτσελ αναμένεται να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες.

Ο Ρομπέρτο θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, αλλά μπροστά του θα παίξουν οι Σαλίνο, Μποτία, Αυλωνίτης και Γιαννούλης.

Στον άξονα θα είναι οι Μιλιβόγεβιτς και Μπουχαλάκης, με τους Ντοσεβί και Φουστέρ στα πλάγια και τον Φορτούνη σε ρόλο επιτελικού μέσου. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπενίτες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Διαμαντάκος, Μανιάτης, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας και Γκαζαριάν.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Ντουρμάζ (έναν μικροτραυματισμό έχει και ο νεαρός Βέργος), όπως και οι Τσόρι, Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Αφελάι, Μασουακού.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ