2014-12-06 16:28:03
Φωτογραφία για ΤΟ 'ΚΑΝΕ ΤΟ «ΜΠΑΜ» Η ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ!
Την απόκτηση του Γουίλ Τσέρι ανακοίνωσε η διοίκηση της Ζαλγκίρις Κάουνας στην προσπάθεια της για πρόκριση στο Τοπ-16 της Ευρωλίγκας.

Στο πρόσωπο του Γουίλ Τσέρι κατέληξε η Ζαλγκίρις προκειμένου να τονώσει την περιφερειακή της γραμμή, καθώς δεν ευδοκίμησε το ενδιαφέρον της για τον Γιάκα Λάκοβιτς, ο οποίος κατέληξε στην τουρκική Γκαζιάντεπσπορ.

Η λιθουανική ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση του πρώτου ομίλου της Ευρωλίγκας με ρεκόρ 3-5 και θα παλέψει μαζί με την Ούνιξ Καζάν και τη Νίζνι Νόβγκοροντ για την κατάληψη της τρίτης και τέταρτης θέσης που δίνουν την πρόκριση στο Τοπ-16.

Ο βραχύσωμος γκαρντ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στα εναπομείναντα παιχνίδια της Ζαλγκίρις με Ούνιξ Καζάν και Ντινάμο Σάσαρι.

Ο 23χρονος Αμερικάνος γκαρντ απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Μοντάνα είχε ξεκινήσει τη σεζόν στους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Οι «Ιππότες» όμως είχαν... άλλα σχέδια, καθώς αποφάσισαν να λύσουν τη μεταξύ τους συνεργασία, ώστε να υπογράψουν τον Έι Τζέι Πράις.

Στα οκτώ παιχνίδια που πήρε μέρος στο ΝΒΑ στην ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς είχε 1,9 πόντους και μια ασίστ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ