2014-12-07 06:55:28
Φωτογραφία για Συνάντηση Δένδια-Κοντογιάννη για ΣΕΤΤΗΛ και Πεδίο Βολής
Τα θέματα που αφορούν στην Ηλεία και έχουν σχέση με το Υπουργείο Άμυνας έθεσε στον αρμόδιο Υπουργό κ. Ν. Δένδια ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννης σε συνάντηση που είχαν στο Πεντάγωνο σήμερα (Παρασκευή) το πρωί.

Ο Γιώργος Κοντογιάννης ενημέρωσε τον Υπουργό Άμυνας για τα προβλήματα που δημιουργεί η λειτουργία του Πεδίου Βολής στο Παλαιοχώρι, κυρίως σε ό,τι αφορά στην τουριστική ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου στον Χελωνίτη κόλπο.

Παράλληλα, ο κ. Κοντογιάννης ζήτησε την ενίσχυση της λειτουργίας της ΣΕΤΤΗΛ, επισημαίνοντας την προσφορά της στον τόπο και στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο κ. Δένδιας άκουσε με ενδιαφέρον τα θέματα που έθεσε ο Γιώργος Κοντογιάννης και ζήτησε να είναι σε διαρκή επικοινωνία το επόμενο διάστημα, προκειμένου να υπάρξει πρόοδος επί όλων των ζητημάτων που ετέθησαν στην συνάντηση.

ΠΗΓΗ: http://www.iliaoikonomia.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%AD%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CF%84/
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ