2014-12-07 21:02:12
Φωτογραφία για ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΑ... «ΤΡΕΛΑ» ΤΟΥ Ο ΧΑΡΕΪΝΤΕ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Ο Άνγκε Χαρέιντε σε δηλώσεις του στην Σουηδία τόνισε πως έχει έτοιμο το... μυστικό του πλάνο για τη νίκη στο ματς με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα ο προπονητής της Μάλμε είδε όλο το ματς των ερυθρόλευκων με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τεχνικός της Μάλμε είπε στον σουηδικό Τύπο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό πως «έχω το δικό μου μυστικό πλάνο για το παιχνίδι. Έχω ένα μικρό μυστικό το οποίο μάλλον θα χρησιμοποιήσω στο ξεκίνημά του για να φτάσουμε στη νίκη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Έκανα πολλές σκέψεις πάνω σε αυτό πριν πάρω την απόφασή μου. Θα δούμε πως θα πάει στις τελευταίες προπονήσεις και τον τρόπο που θα εφαρμόσουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Η ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη σε ένα ματς το οποίο φρόντισε να δει όλο ο Άνγκε Χαρέιντε δεν αποπροσανατολίζει τον τεχνικό της Μάλμε. «Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός είναι κάπως πιεσμένος. Φαίνεται αυτό στο παιχνίδι του. Έχασε από τον ΠΑΟΚ και ξέρω πως σε αυτήν την αγωνιστική ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον φτάσει ή να τον ξεπεράσει στην βαθμολογία. Νιώθει διαρκώς το... πρέσινγκ και μπορεί να υπάρχει και μία ανασφάλεια στην ομάδα. Όλα αυτά όμως δεν θα μετρήσουν για την Τρίτη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ