2014-12-08 17:14:04
Φωτογραφία για «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ»
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πρωτοπορεί και να πρωτοστατεί σε διάφορες εκφάνσεις της ανθρώπινης, αλλά και της αθλητικής ζωής του Πειραιά.

Ο Θρύλος βοηθάει την αναβάθμιση της πόλης σε αθλητικό – εν προκειμένω - επίπεδο, αφού ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Σταύρος Ελληνιάδης, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το Fit Kids Run, γνωστοποίησε πως με χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα γίνουν βελτιωτικά έργα στο κλειστό γυμναστήριο Καμινίων, στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στα Βοτσαλάκια και θα τοποθετηθεί χρονόμετρο στο κλειστό «Παναγιώτης Σαλπέας», στο οποίο θα γίνουν και έργα για τη στεγανότητά του.

«Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός καθώς στέκεται δίπλα μας στην προσπάθεια βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, που είναι πολλά χρόνια παραμελημένες. Σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το επόμενο διάστημα θα γίνουν σημαντικά έργα σε τρεις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας. Πρόκειται για το κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ – βόλεϊ στα Καμίνια, το ανοιχτό γήπεδο στα Βοτσαλάκια στο οποίο αθλούνται πολλοί δημότες μας και το τρίτο είναι το κλειστό «Παναγιώτης Σαλπέας», ανέφερε ο Ελληνιάδης και συνέχισε.


«Θα τοποθετηθεί επί τέλους χρονόμετρο και θα φτιάξουμε τη μόνωση η οποία είναι κατεστραμμένη, με συνέπεια να πλημμυρίζει κάθε φορά που βρέχει. Πρέπει να ευχαριστήσω και πάλι την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Εμείς από την πλευρά μας από τα έσοδα που έχουμε και από δικούς μας πόρους θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε οι πολίτες του Πειραιά να γυμνάζονται σε αξιόλογους αθλητικούς χώρους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ