2014-12-10 01:39:06
Φωτογραφία για Βάτραχος ή πρίγκιπας: Τι μαρτυράει το φιλί του;
Βαθιά, λαίμαργα και παθιάρικα ή βιαστικά, αδέξια και γεμάτα...

σάλια; Ο τρόπος που φιλάει ή δεν φιλάει ένας άντρας αποκαλύπτει πολλά όχι μόνο για το τι σόι εραστής θα αποδειχθεί στο κρεβάτι, αλλά και για το κατά πόσο αξίζει ν' ασχοληθείς μαζί του πέρα από το στάδιο της πρώτης γνωριμίας.

Συνήθως ένας άντρας που σε κάνει να ζαλίζεσαι μόνο με ένα φιλί στο στόμα είναι κι ένας επιδέξιος εραστής που ξέρει τον τρόπο να σε κάνει να χάσεις τον κόσμο -με την καλή έννοια- την ώρα του σεξ και ταυτόχρονα υπόσχεται πολλά για το είδος του συντρόφου που μπορεί να γίνει.

Βέβαια, το κριτήριο του φιλιού δεν είναι τόσο απόλυτο ώστε να καθορίσει συνολικά το δυναμικό μιας σχέσης με κάποιον, είναι όμως αρκετό για να σε γλιτώσει από μερικές κακοτοπιές πριν να είναι πολύ αργά. Ορίστε λοιπόν επτά σημαντικές πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από ένα και μόνο φιλί του 1. Πώς τα πάει με τη δέσμευση: ένας άντρας που φιλάει καλά χρησιμοποιεί όλη του την ψυχή και το σώμα για να εκφράσει τον θαυμασμό του προς εσένα και να σου δείξει πόσο σε θέλει. Το φιλί για εκείνον είναι ένας τρόπος μη-λεκτικής επικοινωνίας με τον οποίο μοιράζεται τα συναισθήματα του μαζί σου κάτι που δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος δεν φοβάται να εκτεθεί.


Αντίθετα, ένας άντρας που φοβάται τη δέσμευση προσπαθεί να αποφύγει τις εκδηλώσεις σωματικής οικειότητας -βλ. αγκαλιές, να σου κρατάει το χέρι ή έστω και να κάθεται πολύ κοντά δίπλα σου.

2. Πόσο ευαίσθητος είναι: μπορεί να καίγεται για σένα αλλά αν σε φιλάει προσεκτικά για να σε βάλει στο κλίμα και να σε κατακτήσει δείχνει πως λαμβάνει υπόψη του τα συναισθήματα σου. Αντίθετα εκείνος σου κάνει σχεδόν κεφαλοκλείδωμα και χώνει τη γλώσσα του βαθιά στον λαιμό σου με το στόμα ορθάνοιχτο αδιαφορώντας αν λυποθυμάς από ασφυξία, δεν έχει καλές προοπτικές για κάτι πιο σοβαρό. Αν βέβαια κατά τα άλλα δείχνει σοβαρός υποψήφιος για σχέση, μπορείς να του ζητήσει να κόψει λίγο την ορμή του κι ανάλογα να πράξεις: αν προσαρμοστεί έχει καλώς, αν όχι, τότε μπορείς να τον στείλεις μια ώρα αρχύτερα.

3. Αν είναι προσαρμοστικός: ένας αδέξιος εραστής αδιαφορεί για τις αντιδράσεις σου φιλώντας ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που έχει φιλήσει κι όλες τις άλλες πριν από εσένα. Αντίθετα, ένας καλός εραστής "αφουγκράζεται" την ανταπόκριση σου στα φιλιά του και προσαρμόζεται αναλόγως, δείχνοντας σου έτσι ότι είσαι ξεχωριστή για εκείνον.

4. Πόσο αυταρχικός είναι: αν είναι πρόθυμος να σε αφήσει να πάρεις την πρωτοβουλία του φιλιού και να ακολουθήσει τον ρυθμό και το στυλ σου σημαίνει ότι έχεις να κάνεις με έναν άνετο τύπο που μπορεί να χαλαρώσει κοντά σου και να αφεθεί στην απόλαυση ακόμη κι αν δεν έχει τον έλεγχο. Αντίθετα εκείνος που προσπαθεί μονίμως να κρατήσει το "πάνω χέρι" ακόμα και στον τρόπο που φιλιέστε, μαρτυράει ότι φοβάται να δείξει εμπιστοσύνη και ότι δύσκολα θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις μαζί του ισότιμα.

5. Τι προθέσεις έχει: ο τρυφερός εραστής που ενδιαφέρεται ουσιαστικά για σένα απολαμβάνει πραγματικά τα φιλιά σας, χωρίς να βιάζεται να περάσει στο παρασύνθημα. Αντίθετα, εκείνος που φιλάει μηχανικά, σαν να δίνει μια τυπική χειραψία θεωρεί το φιλί απλά ένα "αναγκαίο κακό" πριν την ερωτική πράξη, κάτι που δεν υπόσχεται πολλά για το βάθος των συναισθημάτων του. Είναι ο ίδιος που θα απλώσει κατευθείαν το χέρι σου στα οπίσθια σου ή που θα σου ζουλήξει το στήθος δείχνοντας σου ότι το μόνο που θέλει από σένα είναι να σε ρίξει στο κρεβάτι και τίποτα περισσότερο.

6. Πόσο δημιουργικός είναι: αν κάθε του φιλί είναι ίδιο με το προηγούμενο και σου αφήνει την αίσθηση ότι σε έχει ρουφήξει μια υγρή ηλεκτρική σκούπα που σου κόβει την ανάσα, τότε δεν μπορείς να περιμένεις πολύ περισσότερο αυθορμητισμό από μια σχέση μαζί του, αφού μπορείς να μαντέψεις ήδη ότι θα σε φάει η ρουτίνα. Αντίθετα, ο ευρηματικός εραστής που παίζει με τη γλώσσα και τα χείλη του φιλώντας άλλοτε τρυφερά κι άλλοτε παθιασμένα κάθε σημείο που σε ανάβει, στους λοβούς των αυτιών, τον λαιμό και τους ώμους σου σού δίνει έμμεσα μια εγγύηση ότι δεν θα πλήξεις μαζί του.

7. Πόσο καθαρός είναι: αν μπορείς να... μυρίσεις την παρουσία του πριν καν σε πλησιάσει, σου έχουμε κακά μαντάτα. Είτε προσπαθεί να καλύψει την απλυσιά του πίσω από τόνους αρώματος, είτε βρωμάει το στόμα του αυτός ο άνθρωπος δεν μπαίνει στον κόπο να περιποιηθεί στοιχειωδώς τον εαυτό του προκειμένου να είναι ευχάριστος στους άλλους. Τι άλλη ένδειξη χρειάζεσαι για να προβλέψεις πόση αδιαφορία θα δείξει αν χρειαστεί να καταβάλει λίγο μεγαλύτερη προσπάθεια για κάτι πιο σοβαρό;

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν το γνωμικό που λέει ότι "πρέπει να φιλήσεις πολλούς βατράχους μέχρι να βρεις τον πρίγκιπα" κρύβει μέσα του αρκετή κυριολεξία.

Οπωσδήποτε μένει στο γούστο σου να ξεχωρίσεις τον πρίγκιπα από τον βάτραχο, καθώς το μόνο απόλυτο μέτρο είναι το πόσο ευχαριστιέσαι τα φιλιά του: αν σε κάνουν να θέλεις κι άλλο από το ίδιο, τότε είσαι σε καλό δρόμο και μπορείς ν' αφήσεις το ένστικτο σου να σε οδηγήσει.

Αν όμως το μόνο καλό που νιώθεις μετά είναι ότι επιτέλους εκείνος σταμάτησε να σε φιλάει, τότε πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά κατά πόσο θα του δώσεις και δεύτερη ευκαιρία. Βλέπεις, μπορεί κάποιοι βάτραχοι να μεταμορφώνονται σιγά-σιγά σε πρίγκιπες, αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι βάτραχοι παραμένουν βάτραχοι, όσο κι αν προσπαθήσεις να βγάλεις από μέσα τους κάτι ευγενέστερο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ