2014-12-10 11:07:13
Φωτογραφία για Θρίλερ η έλευση του 2015 για περισσότερες από 1000 οικογένειες...
Σε θρίλερ εξελίσσεται η έλευση του 2015 για περισσότερες από 1000 οικογένειες δανειοληπτών μόνο σε επίπεδο Πάτρας , οι οποίες κινδυνεύουν από την πρώτη του έτους με πλειστηριασμό της πρώτης κύριας κατοικίας τους, σε περίπτωση που το μέτρο της απαγόρευσης δεν επεκταθεί και στο νέο έτος.

Αυτό αποκάλυψε, μιλώντας στους patrastimes ο υπεύθυνος του γραφείου της ΕΚΠΟΙΖΩ στην Πάτρα Τ. Νικολαδάκης, ο οποίος επεσήμανε, πως «δεν θέλει ούτε να το σκεφτεί, τι έχει να γίνει στην περιοχή, εάν δεν ισχύσει η απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και για το 2015».

Ο κ. Νικολαδάκης πρόβλεψε πως "θα βιώσουμε την Πάτρα των σκηνιτών" ενώ σημείωσε ότι σε επίπεδο νομού περισσότεροι από 6.000 είναι αυτοί οι οποίοι θα δουν το σπίτι τους να βγαίνει σε πλειστηριασμό σε εξευτελιστικές τιμές.

Ο πραγματικός αριθμός εκτιμάται πως σε ότι αφορά στη Πάτρα είναι τουλάχιστον διπλάσιος καθώς χιλιάδες είναι και στην περιοχή οι δανειολήπτες που μέχρι στιγμής δεν έχουν απευθυνθεί σε συλλόγους , οργανώσεις ή νομικούς, προκειμένου να προστατέψουν τα σπίτια τους από την απειλή του πλειστηριασμού.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ