2014-12-10 14:56:47
Φωτογραφία για Συγκλονιστικό: 4χρονη που αργοπεθαίνει ζητά μόνο να ζήσει μέχρι να γεννηθεί η αδερφούλα της... [photos]
Συγκλονίζει η μητέρα ενός 4χρονου κοριτσιού που «σβήνει» καθώς πριν δύο χρόνια διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και οι γιατροί ττον Οκτώβριο του 2013 είπαν πως έχει ένα χρόνο ζωής Ο λόγος για την 33χρονη Τζολεν Χέιλ, από το Λονδίνο, η οποία είναι έγκυος και αυτό που πραγματικά προσεύχεται είναι να μπορέσει η κορούλα της, η Ιζαμπέλα Κούμπερ , να ζήσει πολύ περισσότερο ώστε να γνωρίσει και να αγκαλιάσει την αγέννητη ακόμα αδερφή της!

Η 4χρονη, που έχει άλλες δύο αδερφές, παρά τις αρχικές προβλέψεις των γιατρών όχι μόνο έζησε περισσότερο από όσο της έλεγαν αλλά θα γιορτάσει και τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά της.

Να σημειωθεί ότι πέρυσι που είχε γίνει γνωστό το πρόβλημα υγείας της Ιζαμπέλα, συγκεντρώθηκαν χρήματα ώστε να κάνει πραγματικότητα το ταξίδι των ονείρων της, να πάει στην Disneyland στο Παρίσι.

Για τα φετινά Χριστούγεννα όμως, το μόνο που ζητά η 4χρονη είναι να γεννηθεί η αδερφούλα της, πιθανότατα μέσα στον Απρίλιο του 2015 και να την έχει κοντά της.

«Το ξέρω πως πολύς κόσμος θα με κατηγορήσει που έμεινα έγκυος ενώ το άλλο μου παιδί αργοπεθαίνει αλλά η Ιζαμπέλα από όταν την είπα πως θα αποκτήσει αδερφάκι, είναι πιο χαρούμενη από ποτέ» σημειώνει η Τζολεν Χέιλ.

Δεξιά η Ιζαμπέλα με την 8χρονη αδερφή της Ρεμπέκα

Η έγκυος μαμά με τις τρεις κόρες της
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ