2014-12-11 01:24:06
Φωτογραφία για «Επιτέλους, λίγη αιδώ…»
Με αφορμή ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ σχετικά με την ποινική δίωξη του προέδρου της Θέμη Μπαλασόπουλου ως «ηθικού αυτουργού» για τα επεισόδια σε βάρος του δημάρχου ...Νεάπολης-Συκεών τον Οκτώβριο του 2011 στα γραφεία της ΚΕΔΕ, ο Σίμος Δανιηλίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση-απάντηση:

«Χωρίς αιδώ η Εκτελεστική Επιτροπή και το προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ εξέδωσε σήμερα μια ψευδέστατη, κακοήθη και συκοφαντική ανακοίνωση, στοχοποιώντας με για μια ακόμη φορά.

»Ο κ.Μπαλασόπουλος γνωρίζει πολύ καλά ότι ουδεμία μήνυση εναντίον του κατέθεσα για τα θλιβερά εκείνα γεγονότα και τις άνανδρες επιθέσεις που δέχθηκα και άφωνο παρακολούθησε το πανελλήνιο να εξελίσσονται εις βάρος μου. Δεν το έπραξα παρά του ότι είχα κάθε δικαίωμα να το κάνω, και παρά του ότι είχα υποστεί σοβαρά προβλήματα. Ο κ.Μπαλασόπουλος γνωρίζει επίσης πολύ καλά ότι η ποινική δίωξη ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από την εισαγγελία Αθηνών, όπως είμαστε σίγουροι ότι τον έχουν ενημερώσει οι συνήγοροί του.


»Για μια ακόμη φορά, λοιπόν, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ και οι ‘‘συνεργάτες’’ του επιλέγουν το ψέμα, τη συκοφαντία και τη διαστρέβλωση των γεγονότων για να εμφανισθούν ως διωκόμενοι για άλλα αντί άλλων και να προσποιηθούν τα θύματα, σε μια ύστατη προσπάθεια να δημιουργήσουν εντυπώσεις, να αποσείσουν τις ευθύνες τους και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.

»Ακολουθώντας προφανώς την προσφιλή τακτική, δεν διστάζουν να καταφύγουν σε ψευδέστατους και κακοηθέστατους ισχυρισμούς, όταν συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι ‘‘οι εργαζόμενοι την ημέρα εκείνη παρέστησαν στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ για να εκφράσουν την αντίθεση και τη δυσαρέσκειά τους στο νέο μισθολόγιο, τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις’’. Δυστυχώς όλους αυτούς τους διαψεύδουν οικτρά τα ίδια τα γεγονότα και τα πραγματικά περιστατικά.

»Η επίθεση εναντίον μου ήταν οργανωμένη και προσχεδιασμένη. Συνέβη πριν καν αρχίσει η συνεδρίαση της νέας διοίκησης της ΚΕΔΕ, που ήταν η πρώτη μετά τις εκλογές και με μοναδικό θέμα την εκλογή προεδρείου και Εκτελεστικής Επιτροπής. Το αποδεικνύουν η οργάνωση και τα σύνεργα που χρησιμοποίησαν οι ‘‘άγνωστοι’’ εναντίον μου, ενώ λίγο πριν έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΕ επιτέθηκαν προσχεδιασμένα και αδικαιολόγητα στους δημάρχους Αθηναίων Γ.Καμίνη και Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρη.

»Άλλωστε, αυτοί που πρωταγωνίστησαν στο ξυλοδαρμό μου συνεχίζουν καθημερινά να περιστοιχίζουν τον κ.Μπαλασόπουλο σε κάθε δραστηριότητα. Άρα, προφανώς πρόκειται για συνεργάτες του και γνωρίζει ποιοι είναι. Ο καθείς μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για το πώς και το γιατί σχεδιάστηκε η επίθεση εναντίον μου.

»Εν κατακλείδι, λοιπόν, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, εκεί που μας χρωστάνε θα μας πάρουν και το βόδι… Επιτέλους, λίγη αιδώ…».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ